fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2020 11 minutes ago, dimsonic said: Έλεος ρε σεις. Πλακα κάνουμε Το ξέρω. Εννοείται ότι το έγραψες ειρωνικά, γι' αυτό σου είπα γαι τον Howe. Ο άνθρωπος άκουγε την πεντατονική, αλλά δεν ήξερε πώς να την παίξει, και την έπαιζε σε τελείως άβολη θέση για να ακουστεί καλά. Δεν καταλάβαινε πώς μπορούσαν οι μπλουζίστες να κάνουν σήκωμα εκεί, και για να σηκώσει την χορδή, αναγκαζόταν να αλλάξει θέση. Και άλλα τέτοια πολλά από όταν μάθαινε ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Είπα και εγώ...είδα 10 απαντήσεις και λέω "μα είναι δυνατόν να ασχολήθηκε τόσος κόσμος με το ΘΕΜΑ του thread?" 5 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Απιστευτος εντάξει υπερβολες τώρα.....ενας κοινος θνητος ειμαι και εγω..ενταξει δεν λεω με εχει αγγιξει ο θεος μικρονΑ αλλα μη πΣαρωνεις ειμαι down to earth οπως ολιΕ ι μεγαλιΕ καλλιτεχνΑΙ ρε σεις 400 downloads και ουτε μια αποΠσις? Επεξεργασμένο 16 Ιουνίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Τα downloads που βλεπεις δεν ειναι πραγματικα. Μη πιστευεις το νουμερο. Ενα pm να μου στειλεις με ενα κλιπ, αυριο θα δεις 50 downoads. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Ενα pm να μου στειλεις με ενα κλιπ, αυριο θα δεις 50 downoads. Ποσα ντΑλαρς πρεπει να εχει μεσα το κλιΨ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Superfunk said: εντάξει υπερβολες τώρα.....ενας κοινος θνητος ειμαι και εγω..ενταξει δεν λεω με εχει αγγιξει ο θεος μικρονΑ αλλα μη πΣαρωνεις ειμαι down to earth οπως ολιΕ ι μεγαλιΕ καλλιτεχνΑΙ Ο διδυμος αδερφος του @cos_dr εισαι? Επεξεργασμένο 16 Ιουνίου 2020 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ο διδυμος αδερφος του @cos_dr εισαι? Οχι,ο πατερας του. Εγω τον εκανα αΦτο που ινε. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Οχι,ο πατερας του. Εγω τον εκανα αΦτο που ινε. Με έκανε τεμπέλη ΔΥ/εισοδηματία που να ζω από τα δανεικά των λαών της ΕΕ Αντί να γινόμουν κάτι αξιόλογο σαν αυτή που είχα και ταλέντο. Να τώρα................... Αυτός πήγε να με κάνει, αλλά δεν τον άκουγα, του έλεγα για σοσιαλισμό. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Τα downloads που βλεπεις δεν ειναι πραγματικα. Μη πιστευεις το νουμερο. Ενα pm να μου στειλεις με ενα κλιπ, αυριο θα δεις 50 downoads. Ή κάποιος εδω μέσα parkinson ! Μια παγωμένη τελε για μένα παρακαλώ! 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 1 hour ago, HellFire said: Μια παγωμένη τελε για μένα παρακαλώ! Εφτασεεεεε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση