Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Εγώ γιατί δεν άκουσα τίποτε σωστό; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Χρειάζεσαι πολλή πολλή δουλειά για να ακουστείς σωστά στο κομμάτι αυτό. Καλύτερα να επιλέγεις πιο εύκολα κομμάτια. Επίσης, δεν ακούω διάφραγμα να πολυδουλεύει. Φουλ λαιμός. Ίσως είναι και η ιδέα μου. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nbampaliaris Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Nestoras είπε Εγώ γιατί δεν άκουσα τίποτε σωστό; Ναι την πρώτη φορά που το άκουσα φαίνεται είχα παρεσθήσεις. Όταν το ξανά άκουσα την επόμενη ημέρα μου φάνηκε πάρα πολύ χάλια. Ακούγομαι ακούρδιστος. Σίγουρα φταίει το διάφραγμα όπως λέει και ο @gkourmoul1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, nbampaliaris είπε Ναι την πρώτη φορά που το άκουσα φαίνεται είχα παρεσθήσεις. Όταν το ξανά άκουσα την επόμενη ημέρα μου φάνηκε πάρα πολύ χάλια. Ακούγομαι ακούρδιστος. Σίγουρα φταίει το διάφραγμα όπως λέει και ο @gkourmoul1. Εμπρός, προσπάθησε πάλι. Χωρίς βιασύνες 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση