nbampaliaris Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα λάθη μου είναι στα λεπτά: (Κάνω και άλλα λάθη ειδικά στο ξεκίνημα αλλά είναι μικρά. Αστε που το ξεκίνημα είναι λίγο περίεργο και ανεβοκατεβαίνω πολλές νότες) 00:37 (we where just KIDS) στην ψηλή φα. 00:48 (THIS time) είναι μι ύφεση. 01:10 (DANCING in the dark) εδώ μάλλον βγαίνω εκτός του εύρους μου. Εκτός του λάθους στο 00:48 τα άλλα δύο μάλλον συμβαίνουν επειδή βγαίνω εκτός του εύρους που μπορώ να τραγουδήσω. Το 00:48 όμως το κάνω πάντα λάθος ενώ είναι μέσα στο εύρος και σχετικά μια νορμάλ νοτα, ούτε ψηλή ούτε πολύ χαμηλή. Λέτε επειδή είναι ύφεση να με δυσκολεύει; Άλλες συμβουλές; Ευχαριστώ. Your browser does not support the HTML5 audio tag Perfect .mp3 Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2020 από nbampaliaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Ειναι πολυ σημαντικο που αναγνωριζεις μονος σου τα λαθη σου. Συνεχισε την προσπαθεια, και μολις θεωρεις πως το λες αψογα, τοτε θα εχει περισσοτερο νοημα να το ανεβασεις. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nbampaliaris Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Μπορώ να εφαρμόσω την ίδια μέθοδο με την κιθάρα; Πχ σε μια νότα που δεν μπορώ να την πιάσω καλά, να τραγουδάω το ίδιο σημείο ξανά και ξανά μέχρι να το βγάζω σωστά; Γιατί μέχρι στιγμής ξανά τραγουδάω συνέχεια όλο το τραγούδι από την αρχή, δεν επιμένω σε ένα σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Χαλαρωσε, συγκεντρωσου στην διαχειρηση της αναπνοης σου και στα ηχεια του σωματος σου, και θα βγει σωστα. Ισως οχι "σημερα" ή "αυριο". Σιγουρα "μεθαυριο". 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε συγκεντρωσου στα ηχεια του σωματος σου, και θα βγει σωστα. What do you mean? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Αλλο ηχειο δουλευει για τις χαμηλες (στερνο), αλλο για μεσαιες (στομα) και αλλο για ψηλες (μετωπο). Τοποθετουμε τον ηχο αναλογα με τη νοτα... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nbampaliaris Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Αλλο ηχειο δουλευει για τις χαμηλες (στερνο), αλλο για μεσαιες (στομα) και αλλο για ψηλες (μετωπο). Τοποθετουμε τον ηχο αναλογα με τη νοτα... Δεν τα γνωρίζω αυτά Μάλλον πρέπει να τα ψάξω. Το μέτωπο με μπέρδεψε λίγο Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2020 από nbampaliaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ειμαι κανας ειδικος, αλλα οι ψηλες νοτες βγαινουν, πιο επιτυχημενα, απο κροταφους/ματια μερια. Κλασικο παραδειγμα, freddy mercury. Το χρησιμοποιουσε κατακορων.. Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2020 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nbampaliaris Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτι τελευταίο που ξέχασα να ρωτήσω. Σε όλο το τραγούδι ακούω τον εαυτό μου σαν να είμαι "ξεκουρδιστος". Ισχύει; Αυτό πιστεύω γίνεται διότι δεν χρησιμοποιώ σωστά τα ηχεία του σώματος μου όπως λέει και ο @gkourmoul1, και δεν βγαίνει καλά το tension που λένε. Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2020 από nbampaliaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2020 Εφόσον θέλεις να βελτιώσεις τα λάθη σου, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να παρακολουθήσεις μαθήματα σε επαγγελματία δάσκαλο φωνητικής... Ό,τι συμβουλή και να πάρεις εδώ μέσα, ίσως την εφαρμόσεις λάθος, και ό,τι μαθαίνεται λάθος μετά δύσκολα ξε-μαθαίνεται λόγω συνήθειας. Το φόρουμ δίνει άψογες λύσεις-ιδέες-συμβουλές σε θέματα εξοπλισμού και gear (κιθάρες, μικρόφωνα, ενισχυτές, τύμπανα) αλλά η τεχνική είναι κάτι που δεν μαθαίνεται σε φόρουμ... Πιστευω ότι με μαθήματα θα δεις τρομακτική βελτίωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση