Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε 50αρης ειναι? Ο Yameth? Για 45 τον κόβω. 1 7 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Αυτοί οι κιθαροκαφέδες είναι οι καλύτερες καταστάσεις 57 λεπτά πριν, yameth είπε Εκείνος πχ έχει 4 stratocaster, 2 Les Paul μια PRS και μια SG. @Nestoras ''μοιάζουμε'' επικίνδυνα... αλλά μήπως μια από τις στρατ να την έκανες Telecaster? Λέω εγώ τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Lord_Goumis είπε Αυτοί οι κιθαροκαφέδες είναι οι καλύτερες καταστάσεις @Nestoras ''μοιάζουμε'' επικίνδυνα... αλλά μήπως μια από τις στρατ να την έκανες Telecaster? Λέω εγώ τώρα... Θα κάνω αλλαγή με τον Superfunk. Ν’ αποκτήσει κι αυτός τη καλύτερη κιθάρα, αφού δεν έχει. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Νομιζω εχει την χειροποιητη κοκκινη funkocaster. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Νομιζω εχει την χειροποιητη κοκκινη funkocaster. Άμα δεν είναι Fender .... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Και μενα οταν ερχοσαντε οι φιλοι μου απλωναμε τα αυτοκινητάκια και παιζαμε. Τα βγαζαμε απο τα κουτάκια ματσμποξ και παιζαμε ραλυ Εγω τοση ωρα γιατι διαβαζω κιθαροκεφτεδες; Επεξεργασμένο 11 Ιουνίου 2020 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 κιθαροκεφτέδες > κιθαροκαφέδες 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω τοση ωρα γιατι διαβαζω κιθαροκεφτεδες; Μεσημέρι γαρ! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 18 minutes ago, dimsonic said: Εγω τοση ωρα γιατι διαβαζω κιθαροκεφτεδες; Γιατί όταν είχατε πάει εσείς στον Φάνη (Πνοή), είχατε κιθαροπιτάκια στην σακούλα. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε 50αρης ειναι? Ο Αφεντικος ειναι 25 ετων και ο Sir θα παει ΓΥΜΝΑΣΙΟ τον ΣεπτέΒριο (τώρα δεν τον αφήνουν να παει γιατι εχει κωρονοΓιο εκει εξω και ειναι ευαισθητος) . Επεξεργασμένο 11 Ιουνίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση