fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 6 hours ago, Spyros Delta said: Άλλωστε στη Φαντασια πρωτοπαιξε ο Jimi, στα Δειλινά ο Rory, στο Παγκοσμιο ο David, στο Εννατο ο Eric, στα Σοδομα ο Stevie και στη Νεραιδα ο Richie. Μικρός ήμανε τότε, αλλά το θυμάμαι αυτό. Που το θυμήθηκες βρε θηρίο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ekim Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Μαπα μου ακουγεται. Στειλτο μου να το πετάξω, έχει ειδικούς καδους ανακυκλωσης εδώ, αποκλειστικά για πλαστικά wah. Μην με βάζεις σε σκέψεις. Θα στο έστελνα αλλά είναι το μεταλλικό (wh10v2) και λέω να το ρίξω στους μπλε που έχουμε εδώ
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 5 minutes ago, ekim said: λέω να το ρίξω στους μπλε που έχουμε εδώ Που ακριβώς, μην ψάχνω άδικα δηλαδής. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, ekim είπε Ο Frusciante παίζει με strat και tele. Με ποια από τις 2 φαίνεται πιο αλητήριος, badass, αλάνι, you name it ; Μα φυσικά με tele αφού ούτως ή άλλως το ίδιο ακούγεται και με τις 2. Έχει ακόμα κανείς απορία ποια κιθάρα είναι η καλύτερη; Εγώ πάντως, όταν σκέφτομαι Frusciante & RHCP τους ταυτιζω με την Stratocaster 2 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
leon7pap Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Eγω παλι οταν ειναι να παίξω κατι απο Frusciante ΠΡΩΤΑ μου έρχεται στο μυαλό να βαλω ΤΕΡΜΑ τον ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ και μετα να διαλεξω μια απο τις δυο τέλε μου... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
ekim Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, leon7pap είπε Eγω παλι οταν ειναι να παίξω κατι απο Frusciante ΠΡΩΤΑ μου έρχεται στο μυαλό να βαλω ΤΕΡΜΑ τον ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ και μετα να διαλεξω μια απο τις δυο τέλε μου... Παιδιά αυτό δεν το καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι για ήχο Frusciante βάζουν τέρμα κομπρέσορες, αλλά αν δούμε τις φωτογραφίες από τα πετάλια του, παλιότερα που είχε ελάχιστα αλλά και τις μετέπειτα που είχε κάτι διαστημόπλοια, πουθενά δεν υπάρχει πεταλάκι κομπρέσορας 10 ώρες πριν, Rebel_Of_South είπε Εγώ πάντως, όταν σκέφτομαι Frusciante & RHCP τους ταυτιζω με την Stratocaster Καλά σίγουρα, δεν το συζητάμε ότι η Strat είναι η κύρια κιθάρα, μάλιστα στα τελευταία live του με τους peppers, πριν το φετινό reunion, ακόμα και τα τραγούδια που παραδοσιακά έπαιζε με tele (can’t stop, easily κ.λπ.), τα έπαιζε με Strat.
leon7pap Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, ekim είπε Παιδιά αυτό δεν το καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι για ήχο Frusciante βάζουν τέρμα κομπρέσορες, αλλά αν δούμε τις φωτογραφίες από τα πετάλια του, παλιότερα που είχε ελάχιστα αλλά και τις μετέπειτα που είχε κάτι διαστημόπλοια, πουθενά δεν υπάρχει πεταλάκι κομπρέσορας Eιναι που οι φωτογραφιες ειναι απο live και όχι απο Studio "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, ekim είπε Παιδιά αυτό δεν το καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι για ήχο Frusciante βάζουν τέρμα κομπρέσορες, αλλά αν δούμε τις φωτογραφίες από τα πετάλια του, παλιότερα που είχε ελάχιστα αλλά και τις μετέπειτα που είχε κάτι διαστημόπλοια, πουθενά δεν υπάρχει πεταλάκι κομπρέσορας 3 λεπτά πριν, leon7pap είπε Eιναι που οι φωτογραφιες ειναι απο live και όχι απο Studio https://equipboard.com/pros/john-frusciante/mxr-dyna-comp-compressor-m102 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ekim Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, leon7pap είπε Eιναι που οι φωτογραφιες ειναι απο live και όχι απο Studio Καλά αυτό εννοείται. Αλλά και πάλι δεν θα είχε έστω ένα βασικό κομπρεσοράκι για να βγάλει τον ήχο του στούντιο; Από την άλλη θα μου πεις στα live σχεδόν ποτέ δεν παίζει με τα καθαρά που έχει στους δίσκους 1
leon7pap Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, ekim είπε Καλά αυτό εννοείται. Αλλά και πάλι δεν θα είχε έστω ένα βασικό κομπρεσοράκι για να βγάλει τον ήχο του στούντιο; Από την άλλη θα μου πεις στα live σχεδόν ποτέ δεν παίζει με τα καθαρά που έχει στους δίσκους Οταν ακους κομματια οπως πχ το under the bridge ο κομπρεσορας κοντεύει να σου ΕΠΙΤΕΘΕΙ!Αυτο που ακούς η ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑΣ ειναι η Αctive EMG ΠΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ και στο τελος Limiter... (Δηλαδη κομπρεσαρισμενοι pickups)... To δεύτερο δεν ειναι... Τι μενει;Ήρεμα το λέω... Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2020 από leon7pap "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση