Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Την Clapton την έχω παίξει και είναι θεά. Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι θα μου πείτε με τόσα λεφτά. Προφανως είναι για όσους έχουν τα χρήματα και δεν έχουν χρόνο και διάθεση να βρουν την "καλύτερη" Strat. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, yameth είπε Την Clapton την έχω παίξει και είναι θεά. Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι θα μου πείτε με τόσα λεφτά. Προφανως είναι για όσους έχουν τα χρήματα και δεν έχουν χρόνο και διάθεση να βρουν την "καλύτερη" Strat. Τριχες. ΚΑΜΜΙΑ καινουργια strat δεν αξιζει 45.000 ευρω ,ακομα και αν συνοδευεται απο εναν handwired tweed twin οπως η λινκαρισμενη. Και την stock Eric Clapton να παρεις το ιδιο πραγμα θα ειναι. Ετσι κι αλλιως ΜΑΓΝΗΤΕΣ θα ΑΛΛΑΞΕΙΣ και στις 2 γιατι ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΠΑ . Επεξεργασμένο 11 Ιουνίου 2020 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dorian Earl Gray Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 @yameth αφού η καλύτερη strat είναι tele είπαμε, μην μπερδεύεσαι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2020 Από την περιγραφή της κιθάρας στον Thomann ... "Studded with 377 diamonds (8.5 carats)" Το είπατε στο άλλο θρεντ εξάλλου. Η απλότητα της tele ... χωρίς φρου φρου κι αρώματα ... Εγώ πάντως αν την έπαιρνα, δεν θα της άλλαζα μαγνήτες. Θα κατέβαινα λίγο σε καράτια, γιατί τονίζουν πολύ τα πρίμα. Θα δοκίμαζα δηλαδή ανάμεσα στο 1 και τα 3 καράτια. Θα γινόταν και ελαφρύτερη, να αναπνέει καλύτερα το όργανο. Εννοείται γέφυρα και κλειδιά από πλατίνα. Και ίσως έβαζα και toneriders, που είναι value for money. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση