Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Έχω πάρει 3 φορές. 2 απλές plus και μια με blue/gold/red ή silver (δεν θυμάμαι). Τις πούλησα μετά από λίγο. Δεν είχα πρόβλημα με τον ήχο μια χαρά ήταν. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτό που δεν μ' αρέσει τελικά είναι το 9.5 rad. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Άντε να βάλω και την δικιά μου 1978αρα, πανάλαφρη, αγορασμένη απο τον πρώτο ιδιοκτήτη, όλα πάνω της original (κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα), τα περί playability και ήχου, περιττά Επεξεργασμένο 20 Ιουνίου 2020 από qesh 3 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφου με πιεζετε θα βαλω και εγω κάποιες δικες μου που μου λείπουν, και ας εχουν περασει χρονια από τότε που τις έδωσα.... Επεξεργασμένο 20 Ιουνίου 2020 από HellFire 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, qesh είπε Άντε να βάλω και την δικιά μου 1978αρα, πανάλαφρη, αγορασμένη απο τον πρώτο ιδιοκτήτη, όλα πάνω της original (κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα), τα περί playability και ήχου, περιττά Και οι χορδές; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Έχω πάρει 3 φορές. 2 απλές plus και μια με blue/gold/red ή silver (δεν θυμάμαι). Τις πούλησα μετά από λίγο. Δεν είχα πρόβλημα με τον ήχο μια χαρά ήταν. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτό που δεν μ' αρέσει τελικά είναι το 9.5 rad. Τι Ραντ σαρεσει; Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 7.25. Αυτό που έχουν οι vintage. Και ψηλά οι χορδές. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Nestoras είπε 7.25. Αυτό που έχουν οι vintage. Και ψηλά οι χορδές. Ωχ αλλά παλαιά και αντρικά. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε 7.25. Αυτό που έχουν οι vintage. Και ΣΤΟΝ ΘΕΟ οι χορδές. Κορεκτεντ Μέχρι να γνωρίσω τον Sir νομιζα ότι είχα υψηλό action Αλλα μόλις τον γνώρισα είπα: "αΦτος ινε ανΤρας." Επεξεργασμένο 20 Ιουνίου 2020 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Ωχ αλλά παλαιά και αντρικά. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι κιθάρες μου. Ο Yameth κάθε φορά *$#@#&^%$#@$#, αλλά τι να κάνω "περί ορέξεως ..." 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Πανω απο 2mm εχεις το action? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση