otto## Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Ρε σεις με ένα μωβ σήμερα, παίρνεις έξι-εφτά κιθάρες. Πάρτε τες όλες ασούμε, να τελειώνει το παραμύθι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Στράτο εάν εννοείς αυτό...: το πολύ δυο να πάρεις! Μια Στρατ και μια Λες πολ. Εννοείτε Κινέζικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 7 minutes ago, cigaret13 said: Στράτο εάν εννοείς αυτό...: 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ πρασινωπό το ήξερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, Rebel_Of_South είπε Andy Wood μας κάνει ;; Σοβαρά τώρα? Έξω απο το τενεσί όπου περιμένουν το ουίσκι να ωριμάσει τον ξέρει κανείς? Πάντως ωραια παίζει δε λεω, την επόμενη φορα που θα κυνηγήσω βουβάλια με το λάσσο αυτόν θα βάλω να παίζει στο ράδιο του αλόγου μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, cigaret13 said: Εγώ πρασινωπό το ήξερα... Δίκιο έχεις. Έχω πολλά χρόνια να το δω, και είδα πρόσφατα αυτό, οπότε υπέθεσα ότι .... άλλαξε. Δεν άλλαξε? Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν άλλαξε? Όσο δεν άλλαξε η tele εδώ και 69; χρόνια.... Edit: Ίσως οι πιο ωραίες φωτό'ς από την αρχή του θρεντ... Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2020 από cigaret13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, cigaret13 said: Εγώ πρασινωπό το ήξερα... Φώτη κι εσύ πασόκ; Παρεμπιπτόντως το ΠΑΣΟΚ είναι το καλύτερο κομμα του κόσμου. Το διάβασα στο διαδίκτυο και αφού ρούφηξα αυτή τη γνώση, σας τη μεταλαμπαδευω. Επεξεργασμένο 13 Ιουνίου 2020 από otto## 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Eγω πάντως σήμερα πήρα μια ακόμα telecaster για να μην λΑιτε δηλαδή ότι είμαι φανατικός .. Δεν φταίω εγώ ο @Spyros Delta φταίει που ανέβασε εκείνη την βιντεαρα με την δική του και ζΟΥλεψα.... Επεξεργασμένο 18 Ιουνίου 2020 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση