qesh Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 37 λεπτά πριν, Nestoras είπε Και οι χορδές; όλα εκτός απο τις χορδές 25 λεπτά πριν, Nestoras είπε 7.25. Αυτό που έχουν οι vintage. Και ψηλά οι χορδές. είσαι σίγουρος ότι στον ταύρο (όχι την συνοικία) είναι ψηλά οι χορδές? 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Δεν ρωτω εσενα... Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον. Μόνο ο θείος Superfunk κΣερει. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο ΣΕΤ. Και ο @nestoras όταν το δοκιμάσει (τώρα ζει στην άγνοια) θα αλλαξοπιστήσει...ΟΛΟΙ όσοι τους το έχω ..... δώσει .....αναφώνησαν: "Once you go Superfunk you never go back". 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 2 minutes ago, Superfunk said: Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον. Μόνο ο θείος Superfunk κΣερει. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο ΣΕΤ. Και ο @nestoras όταν το δοκιμάσει (τώρα ζει στην άγνοια) θα αλλαξοπιστήσει...ΟΛΟΙ όσοι τους το έχω ..... δώσει .....αναφώνησαν: "Once you go Superfunk you never go back". 10-38? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, dimsonic είπε 10-38? Oχι. 10-38 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 α οκ...γιατι νόμισα 10-38. Είναι το μόνο είδος στο wishlist που έχω στον θωμά από προπερσι. Όλα τα άλλα είδη είναι out of stock... Μάλλον δεν τις παίρνει κανείς. btw επειδή μιλάμε για τελε.... αυτές οι 10-38 κάνουν και για τελε? γιατί τις είχε ο μακαρίτης ο τζίμης σε λιγότερο καλές κιθάρες... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, qesh είπε είσαι σίγουρος ότι στον ταύρο (όχι την συνοικία) είναι ψηλά οι χορδές? Στις Gibson λόγω 12rad τις έχω χαμηλότερα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Στη Firebird έβαλα 10-38 και twang-άρει σαν τρελή. Κατά τα άλλα, ναι tele. Ό,τι καλύτερο. Έβαλα και κει 10-38. Και στην pimp. Γενικά αυτό το σετ μου διόρθωσε την τενοντίτιδα. και ακούγεται και σουπερ. Stay safe. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 (Όταν ο Lou έκραζε τον Τραμπ, εμείς πίναμε τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι) Μικρή ιστορία γιατί έγινε αγαπημένη μου κιθάρα η Telecaster κατα λάθος Η εντελώς ανεπιτήδευτη παραγωγή και το εντελώς ανεπιτήδευτο παίξιμο κιθάρας σε αυτόν τον δίσκο αριστούργημα. Αυτή η δύναμη που έβγαινε από τον -ala solid state- καθαρό και αφτιασίδωτο ήχο. Στο προ-κιθαριστικό μυαλό μου (δεν είχα ακόμη πιάσει κιθάρα) αυτόν τον ήχο θα έπρεπε να έχει μια Telecaster και είναι η αιτία που έγινε η αγαπημένη μου κιθάρα, ακόμη κι αν τελικά δεν ήταν Tele αυτή που άκουγα στον δίσκο. Στην προ-βιντεοκλιπ εποχή, φανταζόμουν τον Λου Ρηντ να παίζει καθιστός μια Tele. Πρόσφατα, καμιά 25 χρόνια μετά από τότε που τον πρωτοάκουσα, έμαθα και το όνομα του κιθαρίστα: Mike Rathke. Aυτός είναι νομίζω ο δίσκος-σταθμός στην διαμόρφωση της Telecaster-ιακής μου συνείδησης. Mόνο Butterscotch, μόνο maple-one piece. Σε κάθε άλλη περίπτωση χρώματος ή configuration, η Tele πρέπει να έχει DB (double binding) για να μου κλικάρει οπτικά. 3 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε (Όταν ο Lou έκραζε τον Τραμπ, εμείς πίναμε τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι) Μικρή ιστορία γιατί έγινε αγαπημένη μου κιθάρα η Telecaster κατα λάθος Η εντελώς ανεπιτήδευτη παραγωγή και το εντελώς ανεπιτήδευτο παίξιμο κιθάρας σε αυτόν τον δίσκο αριστούργημα. Αυτή η δύναμη που έβγαινε από τον -ala solid state- καθαρό και αφτιασίδωτο ήχο. Στο προ-κιθαριστικό μυαλό μου (δεν είχα ακόμη πιάσει κιθάρα) αυτόν τον ήχο θα έπρεπε να έχει μια Telecaster και είναι η αιτία που έγινε η αγαπημένη μου κιθάρα, ακόμη κι αν τελικά δεν ήταν Tele αυτή που άκουγα στον δίσκο. Στην προ-βιντεοκλιπ εποχή, φανταζόμουν τον Λου Ρηντ να παίζει καθιστός μια Tele. Πρόσφατα, καμιά 25 χρόνια μετά από τότε που τον πρωτοάκουσα, έμαθα και το όνομα του κιθαρίστα: Mike Rathke. Aυτός είναι νομίζω ο δίσκος-σταθμός στην διαμόρφωση της Telecaster-ιακής μου συνείδησης. Mόνο Butterscotch, μόνο maple-one piece. Σε κάθε άλλη περίπτωση χρώματος ή configuration, η Tele πρέπει να έχει DB (double binding) για να μου κλικάρει οπτικά. Τι δισκαρα! Την άκουγα πέντε φορές την ημέρα κάποια εποχή.. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση