dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 16 minutes ago, JimmyPap said: dimsonic υπομονετικός Μέλος 2.423 9.477 αναρτήσεις Mojo: Κιθάρα Δεν αντεληφθην. Εξυπνάδα ειναι αυτό; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, JimmyPap είπε πάρτε και μία λίστα με τα σημερινά hot ονόματα Σημερινά; Οι μισοί είναι πιο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΙ και από εμένα Ασε που ΝΤΎΝΟΝΤΑΙ χάλια.. Αυτοί εδώ τουλάχιστον σέβονται το ακροατήριο και ας ...μην κΣερουν να πΕζουν (εντάξει μην ΚΑΨΕΙΣ την κιθάρα σου ΚΑΝΕΙΣ δεν παίζει έτσι μη στεναχωριέσαι ) Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 ναι , έχει και 5-6 στους 20 άνω των 45 και κάτι τρέχει ........ "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Rebel_Of_South είπε ναι , έχει και 5-6 στους 20 άνω των 45 και κάτι τρέχει ........ Εντάξει...καλοί είναι δε λέω (αν και σχεδόν όλοι παίζουν μουσική που ΙΜΗΟ δεν... ακούγεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο ) Ας πούμε λοιπόν ότι αυτοί είναι....σε... ζωγραφικούς όρους...οι...Jack Roth της κιθάρας.... όντως πολύ καλοί.. Αλλά άλλο ο Jack Roth και άλλο ο Leonardo da Vinci..: Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εντάξει...καλοί είναι δε λέω (αν και σχεδόν όλοι παίζουν μουσική που ΙΜΗΟ δεν... ακούγεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο ) δεν σχολιάζω αν είναι καλοί ή παίζουν μουσική που αρέσει , αυτά είναι υποκειμενικά και όταν δεν γράφονται σα να κατέχουμε τη μια και μοναδική αλήθεια , δεν χρειάζεται αντιπαράθεση Εγώ απλά τονίζω ότι η λίστα δεν αποτελείται από τελειωμένους γέρους καθότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι under 40 ετών Εντιτ :Ντάξει όχι ακριβώς κάτω των 40 . Εκεί γύρω στα 40 . Συν/πλην για να ακριβολογούμε Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2020 από Rebel_Of_South "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Αχ βρε μπαγάσηδες πιο έντονο g.a.s. δεν έχω ξανανιώσει στα 12 χρόνια που βρήκα το noiz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Rebel_Of_South είπε δεν σχολιάζω αν είναι καλοί ή παίζουν μουσική που αρέσει , αυτά είναι υποκειμενικά και όταν δεν γράφονται σα να κατέχουμε τη μια και μοναδική αλήθεια , δεν χρειάζεται αντιπαράθεση Εγώ απλά τονίζω ότι η λίστα δεν αποτελείται από τελειωμένους γέρους καθότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι under 40 ετών Εντιτ :Ντάξει όχι ακριβώς κάτω των 40 . Εκεί γύρω στα 40 . Συν/πλην για να ακριβολογούμε Πάντως "σημερινούς" δεν τους λες με την καμμια....οι περισσότεροι έχουν πάνω από 15 χρόνια καριέρας... μερικοί και...35 Έλα, πάρε έναν ΟΝΤΩΣ σημερινό (είναι ίσως ο πιο αγαπημένος μου κιθαρίστας) Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Πάντως το πρώτο βιντεο το είδα, είναι γεμάτο όντως με κοινοτοπίες και προσωπικές ιστορίες οι οποίες δεν μου παρεχουν κανένα επιχείρημα -εμένα τον αδαή- "γιατί η τελεκαστορ ειναι η καλύτερη κιθάρα στον κόσμο", δεν με ψήνει ως "μη χρηστη" να μπω στον κόσμο της και όποτε βλέπω τίτλο με υποψία clickbait τρέχω μακριά. Προτείνω σε όποιον δεν το ειδε, να μην το δει γιατί θα χάσει 30 πολύτιμα λεπτά απο τη ζωή του. Θα πω εγώ την καλύτερη πληροφορια μισης ωρας φλυαρίας: Στην τελε συνδέουμε το tone μόνο στον bridge μαγνήτη. Τώρα όλα τ άλλα του θρεντ, θελω να πιστεύω ότι δεν παίρνονται τοις μετρητοίς. Άλλωστε είπαμε: Καλύτερη κιθάρα είναι η SG 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 5 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Άλλωστε είπαμε: Καλύτερη κιθάρα είναι η SG Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να πει την αλήθεια. Τα συγχαρητήρια μου Φάνη. Εσείς μπορείτε να παραμυθιάζεστε όσο θέλετε με τις tele και τις strat. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να πει την αλήθεια. Τα συγχαρητήρια μου Φάνη. Μαζί με την Jazzmaster και την 335 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση