xilokopos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδία.πριν από 2 μέρες πήρα κ πηρα μια προσφορά με τα εξής monitor fostex 70 rms pn.05 (η καπως έτσι) 440e saphire focus write 500e μικροφωνα μαλλον ak 6 150e klavier midi text 160e επείδη είμαι παντελώς άσχετος πως τα βλέπετε; α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alsofocus Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Μπές εδώ και κοίτα :D θα βρείς ότι ψάχνεις :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xilokopos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστω ρε alsofocus αλλα θελω να ξερω αν αξιζει τον κοπο ηχητικα κ αν καποιος παιξει με αυτα η καποια καλυτερη προταση λογω εμπειριας κ μουσικης σοφιας.... :D α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Θα έπρεπε να το ψάξεις πρωτού τα αγοράσεις. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xilokopos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 δεν ταα αγορασα προσφορα πηρα φιλε μου α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 ΟΚ λάθος μου. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση