cos_dr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Για να το γουσταρουμε θα πρεπει να εχουμε και την αναλογη ηρεμια και ανεση χρονου. Πρεπει οι συνθηκες να ειναι ευνοϊκες. μπα, για εμένα δεν είναι αυτό. Παλαιότερα είχα το πάθος και δεν με ενδιέφερε η άνεση χρόνου, η πίεση, δεν με ενοχλούσε. Δεν με επηρέαζε Τώρα δεν το έχω. Ιδιαίτερα για τη μουσική. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Για να το γουσταρουμε θα πρεπει να εχουμε και την αναλογη ηρεμια και ανεση χρονου. Πρεπει οι συνθηκες να ειναι ευνοϊκες. θα συμφωνησω με τον φιλο gkourmoul. ετσι βγαινει η μουσικη!!! περιμενω αποψη και απο fusion για το κοματακι, και γενικα για τη συζητηση! Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2020 από Νικ Τρίκερ its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 παιδες κατι ακομα, εκτος απο την κιθαρα ασχολουμε και με αρχαια ελλαδα κτλ. εχω και ενα καινουργιο μπλοκ εδω περιμενω οποιος θελει αποψης! https://tricker1234.blogspot.com/ its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 Ε τώρα μας το χάλασες... 4 ώρες πριν, cos_dr είπε μπα, για εμένα δεν είναι αυτό. Παλαιότερα είχα το πάθος και δεν με ενδιέφερε η άνεση χρόνου, η πίεση, δεν με ενοχλούσε. Δεν με επηρέαζε Τώρα δεν το έχω. Ιδιαίτερα για τη μουσική. Θα το ξαναβρείς φίλε.νομιζω ότι η φλόγα της μουσικής δεν σβήνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε Ε τώρα μας το χάλασες... Θα το ξαναβρείς φίλε.νομιζω ότι η φλόγα της μουσικής δεν σβήνει ε, από το 1982 άναψε πολύ και το 2010 άρχισε να σβήνει και το 2012 έσβησε. Βγάζω και παίζω κανά κομμάτι αλλά δεν έχω τη φλόγα λαίμαι. Αλλά ναι, μπορεί να μου τη βαρέσει, δεν λεω. Ισως. Δεν λέω πως δεν ασχολούμαι λοιπόν, το κάνω, σαν να παιζω ενα videogame στο σπίτι. Αλλά να το γουστάρω ρε παιδί μου,. να δίνω το πάθος, όχι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2020 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 χαιρετω την παρεα! καπως καλυτερο παιξιμο. περιμενω αποψης, καλο μετριο κτλ its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 8/10/2020 στις 11:50 ΜΜ, cos_dr είπε Δεν λέω πως δεν ασχολούμαι λοιπόν, το κάνω, σαν να παιζω ενα videogame στο σπίτι. Αλλά να το γουστάρω ρε παιδί μου,. να δίνω το πάθος, όχι Μου έχει συμβεί με γυναίκα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 ακομη ενα 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση