fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Λοιπόν να ξεκαθαρίσω την νέα policy που εφαρμόζω. Την δοκιμάζω χωρίς να σας χρεώσω, αν μου αρέσει την κρατάω. Αν δεν μου αρέσει, την κρατάω και σας χρεώνω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Δεν θα την κρατήσεις για πολύ διότι θα σου προσφέρω αντίτιμο που δεν μπορείς να αρνηθείς. Χορδές, φορεμένες σε κιθάρα, που έχουν τουλάχιστον 23 έτη παλαίωση. Για να μη πάθουν ζημιά κατα τη μεταφορά, θα στις στείλω μαζί με την κιθάρα. Τις βγάζεις, πετάς την κιθάρα, και μου στέλνεις την lp. 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, gkourmoul1 said: Χορδές, φορεμένες σε κιθάρα, που έχουν τουλάχιστον 23 έτη παλαίωση. Πάνω στην Les Paul θα είναι χάρμα. 9 minutes ago, gkourmoul1 said: Για να μη πάθουν ζημιά κατα τη μεταφορά, Με πέθανες. Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Kλαιω!!! Την παιζω και δεν ακουγεται! Στον Marshall την καρφωνω και ηχος δεν μουσικωνεται! Τα ξυλα της με νιτρο τα βαφω και λερωνεται, Στον Γιωργο να βαλει bustbucker την εστειλα και απογειωνεται! Στον Fusion κατεληξε μα δεν του αρεσε, Δωξα τον Θεο την κρατησε και δεν μας χρεωσε, Αγιο ειχαμε και δεν πλερωσαμε, Μα το σαλονι με νιτρα του λερωσαμε..... Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2020 από HellFire 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 αύριο θα σας φτιάξω δυο κλιψ με δυο κιθάρες, χωρίς μαγνήτες όμως 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Εγω να ξες, απο εδω και περα στα τεστ, θα απανταω οτι εχεις πει εσυ! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 ε ναι....βλέπω πολύ μπέρδεμα και ταλαιπωρία, ποιός είναι ποιός... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Και ένα σοβαρό τεστ. Μιας και λέμε για "κουβά" και "στρίβω", ξέρει κανείς πώς προέκυψαν αυτές οι εκφράσεις? Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Παω στον κουβα...στα σκουπιδια? Δεν ξερω! Σου στελνω την Les Paul! Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2020 από HellFire 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 17 minutes ago, fusiongtr said: Και ένα σοβαρό τεστ. Μιας και λέμε για "κουβά" και "στρίβω", ξέρει κανείς πώς προέκυψαν αυτές οι εκφράσεις? αλογα μου μυρίζει.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση