gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Δεν μπορω να απαντησω διοτι θα...εκτεθω Να πω μονο οτι για την prs εχω κανει αρκετες ηχογραφησεις στο θεμα με το review. Θα βγαλεις ασφαλεστερο συμπερασμα για τον ηχο, βασιζομενος σε εκεινες τις ηχογραφησεις, οχι σε αυτην. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Από reviews μας ξεκινάς σε blind test μας τα γυρνάς για τους μαγνήτες μας μιλάς πες μας ρε Γιώργο που το πας. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Είπα μιας βαριέμαι να γράφω μουσική, να κάνω κάτιτις το χρήσιμο με τα χέρια μου... 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε alnico 5 είναι και οι δυο, άνω των 10k. H μια είναι λίγο πιο hot από την άλλη. Ο λόγος που λέω ότι η πρώτη είναι η PRS είναι γιατί μου ακούγoνται πιο articulate οι μαγνήτες της, κάτι που συνηθίζουν να έχουν οι συγκεκριμένες κιθάρες, ακόμα και οι κορεάτικες. Αν και δεν έχω ακούσει ποτέ τους συγκεκριμένους μαγνήτες από κοντά... Οι μαγνήτες της δεύτερης κιθάρας μου ακούγονται σαν τους ''κλασσικούς'', γκαζωμένους aftermarket μαγνήτες που βάζει ο καθένας σε squiers, epiphones κτλ για να απαλλαγεί από τους κινέζικους μαγνήτες. Eπίσης η πρώτη κιθάρα μου δίνει την αίσθηση ότι έχει πιο φυσικό sustain σε bendings κτλ, ενώ η δεύτερη ''κλέβει'' στο sustain λόγω μαγνητών περισσότερο παρά λόγω της κατασκευής της κιθάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Made in indonesia ειναι η συγκεκριμενη prs Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Made in indonesia ειναι η συγκεκριμενη prs Ναι αλλά νομίζω οι μαγνήτες φτιάχνονται στην κορέα. Όπως και στις αμερικάνικες S2 χρησιμοποιούν κορεάτικες μαγνήτες. Και άλλα μέρη του hardware νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Με κάθε επιφύλαξη, 1)PRS 2)Squier H 1η μου άρεσε και πιο πολύ! 1 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, rgxinap είπε Ειχα 2 διαφορετικες κιθαρες με τους ίδιους EMG (81/60) απάνω, καμία σχέχη η μια με την αλλη, η LP έμεινε LP, η superstrat superstrat. Συμφωνώ απόλυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 1. Bullet 2. Prs 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2020 Second κουβάς in a row. Keep them coming Τελικα ποιο ήταν το hint? 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση