Tamaman Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Όποιος τον ξαναπεί γκέουλα' date=' θα του κόψω τα οπίσθια (που λέει και ο σύντροφος Ανευλαβής! ) :evil:[/quote']Ετσι!!!!!Και εγω μαζι σου!Βγηκε καποιος πετυχημενος και ωραιος,και αμεσως ολοι οι ανασφαλεις αντρες τον βγαλανε αδελφη!!! Εγω παντως καθε βραδυ κοιμαμε σε ενα κουτι τετραγωνο μπας και βγαλω ακι εγω γωνιες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Μπα εγώ σε ροζ αστέρι! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Mεγαλυτερη μορφη απο τον καλαμαρι δεν υπαρχει παντως. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Δεν βολεύει για στρώμα όμως. Ενώ ο πάτρικ... Τα κιλά τα έχω ήδη! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Ο καλαμάρης τα σπάει. Ο νέος κακοφωνίξ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 το εχει δηλωσει ο δημιουργος του πως ειναι γκει. Καθως και ο Πατρικ. Επισης εχει δηλωσει πως ολα αυτα τα επισοδια δημιουργηθηκαν με σκοπο στο τελος ο πατρικ να σκοτωσει τον Μπομπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Μην δειτε ωραιον αντρα.... αμεσως να τον πειτε gay.... Ζηλιαρηδες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 το εχει δηλωσει ο δημιουργος του πως ειναι γκει. Καθως και ο Πατρικ. Επισης εχει δηλωσει πως ολα αυτα τα επισοδια δημιουργηθηκαν με σκοπο στο τελος ο πατρικ να σκοτωσει τον Μπομπ.. Θα σε σκοτώσω! Πρόσεχε πως τα πετάς έτσι αυτά τα φιλερς! Κάθε σ/κ στις 11.00 στέκομαι μπροστά στο σταρ για να μην χάσω τις εξελίξεις και να δω τι έγινε παρακάτω! Πάει τα κατέστρεψες όλα τώρα.... Ο κόπος μιας ζωής.... τα όνειρα.... Στο μεταξύ το ξαναλέω: Κάποιος να διορθώσει τον τίτλο. Spongebob είναι, όχι Bobsponge "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση