Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε Έχω να κουρδίσω τέλε από το '94 Και εγώ αλλά φωνάζει ο @Nestoras και ο @Dimsonic. 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για να σας βοηθήσω λίγο, έκανα άλλη μια ηχογράφηση με coiltap. Έχουν τα μισά Ohm οι μαγνήτες. Οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες στα δυο κλιπ. όλα 12. κιθάρα 1: Your browser does not support the HTML5 audio tag 1coiltap.mp3 κιθάρα 2: Your browser does not support the HTML5 audio tag 2coiltap.mp3 Επεξεργασμένο 31 Μαΐου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Μ αρεσουν αυτα τα ξεβρακώματα, είναι λίγο προσγειωτικά και αφυπνηστικά, αλλά μην αποκαλυψεις γρηγορα. Η πρόσβασή μου σε καλό ήχο είναι λίγο περιορισμένη σήμερα. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Θα πω και γω 1.Τελε 2.Στρατ Μου ακούστηκαν πανομοιότυπες παντως... Την επιλογη την εκανα μολις μπήκε ο bridge του δεύτερου clip... Νόμιζα οτι το πρωτο clip στον bridge ο ηχος ειχε πιο πολυ "μπΖωμί" Ολα αυτα βεβαια ισως ειναι αποτέλεσμα του οτι ειμαι με 5 ωρες ύπνο και τα αφτια μου εχουν παρουσιασει malfunction... Θα δεχτώ το ξεβρακωμα αντρίκεια... :-) "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Οι μαγνήτες του 1 είναι ένα κλικ πιο hot απ΄ότι στο 2. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, gkourmoul1 said: Εγω, παλι, παρατηρησα οτι η πρωτη θελει μιση στροφη χαμηλωμα στους μαγνητες. και εμένα μου ακούγεται μπουκωμενη η 1η στο neck, οπότε καθαρα διαισθητικά και συναισθηματικά θα έλεγα οτι η πιο καθαρή , η 2η είναι η στρατ. Στο τελευταίο κλιπ, μεχρι να ακουστούν κάτι μπασες, η 1η μου ακούγεται 100% στρατ, αλλα εκει στις μπασες.. χμμ Σε μια παλια στρατ ειχα το add-bridge-to-all-positions mod, η πιο versatile strat μου, ουτε καν θυμάμαι τους ήχους, και το N+B ήταν φτυστό signature-trademark tele.. Επεξεργασμένο 31 Μαΐου 2020 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Οι μαγνητες ηθελαν φτιαξιμο στην 1. Την ειχα παει στο μαστορα για να μου αλλαξει pot, και ο αθεοφοβος μου αλλαξε τα υψη στους μαγνητες. Τωρα στην ηχογραφηση πηρα χαμπαρι οτι τους παραειχε σηκωσει ψηλα. Τους κατεβασα 2 στροφουλες, και θα κανω παλι καμια ηχογραφηση να δω διαφορες. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 6 hours ago, Superfunk said: Και εγώ αλλά φωνάζει ο @Nestoras και ο @Dimsonic. Κάτσε ρε Νίκο. Πώς το κάνεις αυτό το μαγικό να αλλάζεις χορδές κάθε 12 ώρες και να μην κουρδάς ασούμε? Όπως κάτσει η χορδή δηλαδής? 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 1. Strat 2. Tele Σας ευχαριστούμε που λάβατε μέρος στον διαγωνισμό. Νικητής και πάλι, ο ένας, ο μοναδικός ΦΑΣΙΟΝ με τα πέτσινα αυτιά ασούμε. Πώς θα παραλάβω το δώρο? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2020 Με την ίδια παίζεις. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση