Vale Rossi Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Νομίζω ότι τα συγκριτικά σου τεστ, εκτός από κιθάρες, ενισχυτές, μαγνήτες, χορδές κλπ τεστάρουν και τους ακροατές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε ήτο και αχόρδιστη 10 ωρων χορδες πως να κρατησουν κουρδισμα... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 7 minutes ago, Superfunk said: 10 ωρων χορδες πως να κρατησουν κουρδισμα... αυτά παθαίνουν όσοι δεν αφήνουν τις χορδε να σιτέψουν να πιάσουν λίγη μούργα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Εγώ δεν ανήκω στη γερουσία, όποτε θα εκφέρω γνώμη με τη νεολαία το βράδυ. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Εμενα μου αρεσει η πρωτη καλυτερα σχεδον σε ολα τα clips, στα δυο πρωτα ακουγονται πολυ τα σιδερα ή ειναι η ιδεα μου? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 28 λεπτά πριν, qesh είπε ακουγονται πολυ τα σιδερα ΕΛΑΜΠΟΡΕΪΤ ΠΛΙΖ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 TA TASTA Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, qesh είπε TA TASTA Ναι όλες μου οι tele είναι ρυθμιΖμενες για twang. Δηλ εντελώς ευθύ μπράτσο με μηδενικό relief και την μι και λα αρκετά χαμηλά ώστε να "σκάνε πάνω στα τάστα στην επιστροφή της χορδής μετά το χτύπημα" όταν της μπιστΑω πολύ ενισχύοντας το twang factor. Επεξεργασμένο 29 Μαΐου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 οι 2 πρωτες ακουγονται δυνατότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2020 Twang bridge Και Funk middle Μου κανουν πολυ πιο αμερκανιά στον ήχο, καθεμια στο στυλ της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση