michailovits Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Καιρό έχω να μπω στο Noiz,τεσπα θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει ένα site Που να έχει styles για (όχι για Yamaha χαχαχ!!!! :D ) Korg. Έψαξα αλλά τίποτα! Εμδιαφέρομαι κυρίως για την σειρά pa (το Pa 60 έχω) Πήρα ένα Korg για να αποτοξινοθώω απο τα Yamaha :D :D :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
michailovits Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 ή αν κάποιος έχει Korg αρμόνιο (pa80,60γενικά Pa series ή οτι Korg να ναι) ας μου στείλει με e-mail μερικά rock,pop,ballad,beat styles Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Από τη μάνα του δεν έχει; Εσύ πρέπει να αποτοξινοθείς από τα "Αρμόνια" γενικά.. :) Στη θέση σου θα άρχιζα να φτιάχνω μόνος μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 x_pap εισαι σωστος!!να πεις οτι ηταν και κατι δυσκολο... :D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
michailovits Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 ναι σωστά, αλλά ξέρετε, όποιος αγαπάει κάτι δεν μπορεί να αποτοξινοθεί εύκολα. Πάντως έχω προσπαθήσει και δεν μπορώ να κάνω styles,άλλο πάλι κ αυτό... τεσπα, οκ παιδιά ευχαριστώ πάντως :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Εμενα μου λειψες που δεν είχες μπεί στο noiz, να μπαίνεις συχνότερα να με διασκεδάζεις περισσότερο. Παντως για να μάθει και καποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά, υπάρχουν πολύ ωραία downloads για Korg, ακόμα και για τα legacy collection στο www.korgforums.com, αν και έχει ξανααναφερθεί. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
michailovits Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 να μπαίνεις συχνότερα να με διασκεδάζεις περισσότερο αυτό να μην έλεγες μόνο και θα μουν πολύ χαρούμενος τεσπα Και εμένα μου έλειψες cos_dr και ευχαριστώ πολύ για το link :) :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
michailovits Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα έκανα download μερικά αρχεία. Ποιός να το περίμενε οτι θα έλεγα ευχαριστώ και μπράβο στον cos-dr. Φίλε cos_dr , σε ευχαριστώ πολύ :) :) :D :D :P :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Οταν αναφέρεσαι στον cos_dr. ποτέ να μην ξεχνας, οτι είναι μεγαλόψυχος, Αυτός είναι ο Ανθρωπος με τη Μοναδική Λάμψη Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 cos_dr έχω κάποια προβλήματα τελευταία με την εύρεση καλής κοπέλας,σαν μεγαλόψυχοσ σκέφτηκα αν μπορούσες να ....... ......;-) http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση