Holystone Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 Το ιδιο καλα τα Schaller με το αυθεντικο Floyd Rose Original. Μονο, που απο την στιγμή που εχεις Floyd Rose επανω, πρεπει να εισαι σιγουρος οτι οι διαστάσεις ειναι ακριβως οι ιδιες με αυτο. Πληρης συμβατοτητα στα Floyd μεταξυ τους. Για τα schaller δεν γνωριζω. Οταν αλλαξα floyd στην δική μου LTD εβαλα καινουργιο FR special. Οπως ηταν μαμα, απλα αλλαξα τις βιδες στα studs και την εβαλα. Τοσο καλα εκατσε απο το εργοαστασιο που το intonation ηταν αλφαδι στα saddles. Γενικά, πριν πας σε καινουργια saddles κτλ και εξοδα, δες οτι οντως εχουν προβλημα κτλ. Εκει που ειδα οτι υπαρχει θεμα ειναι αν χρησιμοποιεις συγκεκριμενο gauze παχους χορδων ή ανεβεις, και μετα βαλεις πιο λεπτες χορδες. Αν εχουν χαρακωσει τα saddles, θα εχεις θεμα. Πχ 10αρες; τοτε καλο ειναι να μεινεις εκει. Αν ανεβεις, τοτε μετα παιζει θεμα ισως Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BostaphESP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ για τις συμβουλές φίλε, να είσαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 Εχω και OFR, και FR II (ένα floyd rose που κυκλοφορούσε 80'ς κάτι σαν το special σήμερα) και Ibanez Edge Zero ii-7 . Δεν μου αρεσει περισσότερο το ατσάλινο OFR απο τα άλλα 2. Το σεταπ θελει λιγο χρονο να παρεις το κολάει, αλλα βλέπω το έχεις. Μην προβείς σε βιαστικές αγορές πριν εξαντλήσεις τις πιθανότητες επισκευής (γενικά στο λέω). Τα πάντα επισκευάζονται, και γινονται και καλύτερα απο ότι ήταν καινούργια. Και οι σπείρες M3/M4 των floyd επισκευάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση