panorios Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 https://valhalladsp.com/shop/reverb/valhalla-supermassive/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Είναι μόνο 64μπιτο? Κάτι τέτοιο κατάλαβα. Όπως και να έχει ευχαριστώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τέλειο. Θα το βάλω μαζί με τα άλλα 50 reverb που έχω και δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Edit ουπς... είναι και delay και μάλιστα βαρβατο ...θα το βάλω μαζί με τα άλλα 100 delay που έχω και χρησιμοποιώ συνέχεια :) Επεξεργασμένο 20 Μαΐου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Χρησιμοποιώ αποκλειστικά Valhalla DSP για delay-reverb, ενώ έχω και όλα τα Eventide plugins. Αυτό τα λέει όλα, οι άνθρωπες είναι καλλιτέχναι. Τσιμπήστε το χθες! 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 το έβαλα μαζί με όλα τα άλλα ντηλεγια που έχω και ως συνήθως θα χρησιμοποιώ το outboard lexicon με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Valhala για reverbs, και soundtoys για delays .... κορυφή. Μα το συγκεκριμένο δεν μπορώ να εγατάστα λέμε. Είναι μόνο 64μπιτο γμτ, κρίμα. Επεξεργασμένο 20 Μαΐου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 ποιό το είπε? είναι και 32άρι Στην εγκατάσταση διαλέγεις με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 52 minutes ago, dimsonic said: ποιό το είπε? είναι και 32άρι Στην εγκατάσταση διαλέγεις Ευχαριστώ. Πήγα να το εγκαταστήσω σε xp και μου πέταξε μήνυμα για 64μπιτο (cannot expand cf64). Θα δοκιμάσω αργότερα σε 7άρια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πήγα να το εγκαταστήσω σε xp και μου πέταξε μήνυμα για 64μπιτο (cannot expand cf64). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 45 minutes ago, fusiongtr said: Ευχαριστώ. Πήγα να το εγκαταστήσω σε xp και μου πέταξε μήνυμα για 64μπιτο (cannot expand cf64). Θα δοκιμάσω αργότερα σε 7άρια. τίποτα 98, 95 έστω 3.11 δεν έχεις? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση