nick_ls Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, Giorgos rockstep είπε Emg 85/81 η 81/81 η 60/81.αθορυβοι, με ευκρίνεια και ευαισθησία στο παίξιμο.για rock / metal είναι η μόνη επιλογή για εμενα. Κάπου εκεί είμαι ανάμεσα πάντως, tb5 ή custom 5 και 59 ή jazz για λαιμό. Το σκέφτομαι όμως σοβαρά και για τους emg και πιο πολύ για 81-60, νομίζω you can't go wrong with them. Μία μικρή ανησυχία ότι θα πρέπει να σκάψουμε την κιθάρα. Ξέρεις αν χωράει η μπαταρία στη θήκη των ποτενσιόμετρων; Έχει χώρο πάντως, για μια 9βολτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Δυστυχώς δεν ξέρω εάν χρειάζεται σκάψιμο.δεν νομίζω πάντως. Είναι ωραίος συνδυασμός οι 60/81. Στη δικιά μου έχω 85/81 και κάποια στιγμή θα βάλω σίγουρα τον 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2020 On 5/20/2020 at 12:29 AM, nick_ls said: Τους έχω σκεφτεί και τους tonerider, αν και δεν ξέρω γιατί σκεφτόμουν να τους πάρω για μία ωραία les paul που έχω, νομίζω είναι πιο ροκ μαγνήτες. octane 8, είναι μια χαρά για μέταλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση