Nick Pan Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, εγκατέστησα τον shadow-340 μαγνήτη στην ακουστική μου κιθάρα, όλα πήγαν μια χαρά ,κατά τη δοκιμή άκουσα ένα αρκετά έντονο φύσημα. Ενισχυτή κιθάρας δεν έχω η δοκιμή έγινε στο pc μεσω κάρτας ήχου και στην zoom G3xn. Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι όταν έπιανα το βύσμα εξόδου (φωτο2) το φύσημα κοβόταν εντελώς. Αυτό εμένα μου κάνει για πρόβλημα γείωσης, καμία ιδέα για το πως θα το λύσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Εδω θα βρεις λυσεις. https://sound.stackexchange.com/questions/26531/fixing-low-frequency-hum-in-an-undersaddle-acoustic-guitar-pickup Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nick Pan Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ θα το μελετήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Μπορεί να είναι θέμα διαφορών impedance μεταξύ μαγνήτη και κάρτας ήχου, θέμα ρεύματος που ταλανίζει πάμπολλα interfaces, όταν κουμπωνουμε κιθάρα πάνω τους. Αν έχεις κι άλλη κιθάρα, κούμπωσέ την στην κάρτα ήχου. Αν έχεις κι εκεί θέμα, δεν έχει πρόβλημα η κιθάρα ή ο μαγνήτης. Αλλιώς μπορείς να γειώσεις το πρόβλημα, εσωτερικά με μια χαλκοταινία η οποία θα ακουμπάει τα ball ends των χορδών. Από τη χαλκοταινία θα φεύγει καλώδιο πάνω στο περίβλημα (ground) του βύσματος. Kάτι σαν αυτό: Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nick Pan Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Με άλλεςκιθάρες δεν υπάρχει πρόβλημα, τα ball ends των χορδών είναι χωμένα στην γεφυρα άρα η χαλκοταινία που θα πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Εσωτερικά, στο χειλος των τρυπων, ωστε οταν σφηνωνουν τα ball ends, να ακουμπουν πανω τους Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nick Pan Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Καταλαβαίνω τι λες, αν και τεχνικά μου φαίνεται λίγο δύσκολη η λύση πού μου προτείνεις θα το προσπαθήσω. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση