gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2020 Κωστα , αυτα τα ακουει ολη μερα ο αδερφος μου. Εγω δεν τα μπορω καθολου. Πολυ 80's ποπ για τα γουστα μου. Ειμαι λιγο πιο ροκ προσανατολισμενος. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LakyTag Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2020 χαχα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panos Kostagiannis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Καπου ειδα εδω σε ενα σχολιο σου οτι εισαι τεμπελης σχετικα με την φωνη σου και σου λεω οτι ο λαιμος σου ειναι φοβερος.Σταματα την τεμπελια και δουλεψε την γιατι εχεις τρομερες φωνητικες δυνατοτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 18 hours ago, Panos Kostagiannis said: Σταματα την τεμπελια και δουλεψε Δικιο εχεις, αλλα δεν ειναι εφικτο. Δεν ειναι οπως η κιθαρα, οπου οποτε θελω την πιανω και εξασκουμαι. Η φωνη θελει ιδιαιτερες συνθηκες ωστε να μπορω να εξασκηθω. Κυριως θελει ορεξη, χρονο και ησυχια, ταυτοχρονα, στο σπιτι, κατι που δεν εχω. Καποτε εκανα προβα 2-3 φορες τη βδομαδα και κρατιομουν σε εξαιρετη φορμα. Με μια προβα τον μηνα απλα δεν. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panos Kostagiannis Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 2 hours ago, gkourmoul1 said: Δικιο εχεις, αλλα δεν ειναι εφικτο. Δεν ειναι οπως η κιθαρα, οπου οποτε θελω την πιανω και εξασκουμαι. Η φωνη θελει ιδιαιτερες συνθηκες ωστε να μπορω να εξασκηθω. Κυριως θελει ορεξη, χρονο και ησυχια, ταυτοχρονα, στο σπιτι, κατι που δεν εχω. Καποτε εκανα προβα 2-3 φορες τη βδομαδα και κρατιομουν σε εξαιρετη φορμα. Με μια προβα τον μηνα απλα δεν. Κανε απλες ασκησεις οπως εδω ,δε χρειαζεσαι πολυ χρονο.Μουρμουρα οπου βρεις στο αμαξι η αν πας για περπατημα απλα κανε το καθε μερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2020 Το ξεχνω, δυστυχως. Δεν το ζητα ο οργανισμος, οπως με την πεινα και την κιθαρα. Το θυμαμαι πριν την ηχογραφηση, δυστυχως.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση