NT Nick Trick Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) lyrics: junkie junkie always night junkie after morning sniff the day with rock n roll and i said this girl taste like rock n roll, rock n roll taste like girl drinks fun noise, thats ok its allright boys Επεξεργασμένο 21 Νοεμβρίου 2020 από Nick Tricker its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 fusion cos gkourmoul ειναι κανεις εδω??? its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 μηλιτης πουρακι back in the saddle coverακι! παιδες δεν γραφετε εγινε τιποτα??? dimsonic... its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2020 On 11/17/2020 at 10:13 PM, Nestoras said: Δεν βαρέθηκες να ... γράφεις το απόψεις με η; σωστα το γράφει " περιμένω αποψή σ'' " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2020 ... σου ή σας; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2020 23 hours ago, Nick Tricker said: μηλιτης πουρακι back in the saddle coverακι! παιδες δεν γραφετε εγινε τιποτα??? dimsonic... Αν δεν υπήρχε αυτή η τεράστια διαφορά στις εντάσεις του κομματιού και αυτού που παίζεις και αν δεν υπήρχε μια καθυστέρηση σ αυτό που παίζεις (που υποψιάζομαι ότι μάλλον είναι κάποιο είδος latency), τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Νομίζω πιό σωστό είναι να βρείς ένα απλό backing track σε 12μετρο να παίξεις λίγο πιό βασικά πράγματα. Και δες το θέμα με τις εντάσεις. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη τι γίνεται On 11/21/2020 at 10:03 PM, Nick Tricker said: lyrics: junkie junkie always night junkie after morning sniff the day with rock n roll and i said this girl taste like rock n roll, rock n roll taste like girl drinks fun noise, thats ok its allright boys Αυτό μου ακούγεται καλύτερα, αρκεί να μην μουρμουρίζεις από πανω. Εξέλιξε το κομμάτι πρώτα και μετά τα βρίσκεις με τη φωνή. 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Nestoras said: ... σου ή σας; σου.. εννοείται.. μα ξέχασαν οι ελληνες την μητρική τους και κυρίαρχη διάλεκτο.... απο τρίπολη μέχρι γρεβενα.... χεχεχ βλεπω παντού διαφημίσεις για το βιβλίο εκμάθησης της βλάχικης γλώσσας, έτσι μου έρχεται να γράψω ένα βιβλίο επαναεκμάθησης "υπενθύμισης" σαρακάτσανικων για αυτούς που τα ήξεραν αλλά τα ξέχασαν. Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2020 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, dimsonic είπε Αν δεν υπήρχε αυτή η τεράστια διαφορά στις εντάσεις του κομματιού και αυτού που παίζεις και αν δεν υπήρχε μια καθυστέρηση σ αυτό που παίζεις (που υποψιάζομαι ότι μάλλον είναι κάποιο είδος latency), τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Νομίζω πιό σωστό είναι να βρείς ένα απλό backing track σε 12μετρο να παίξεις λίγο πιό βασικά πράγματα. Και δες το θέμα με τις εντάσεις. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη τι γίνεται Αυτό μου ακούγεται καλύτερα, αρκεί να μην μουρμουρίζεις από πανω. Εξέλιξε το κομμάτι πρώτα και μετά τα βρίσκεις με τη φωνή. dimsonic! ευχαριστω για την απαντηση. και στα δυο που ειπες εχεις δικιο. στο cover η ενταση του backing ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τη κιθαρα(το παιξιμο οχι τοσο καλο, το smells ειναι καλυτερο, η αρχη ειναι ομως), το junkie καπως τρωγετε, αν φυγη το μουρμουριτο οπως λες. το παιξιμο καλο απλο, αλλα εχω τα φοντα να το εξελιξω και με τη φωνη επισης Στις 17/11/2020 στις 10:13 ΜΜ, Nestoras είπε Δεν βαρέθηκες να ... γράφεις το απόψεις με η; ενταξη βρε νεστορα τις προσπαθειες μου κανω, μαρεσει! και οτι ανεβαζω στο yt το ανεβαζω και εδω. σε λιγο καιρο θα ειμαι εξελιγμενος πολυ 2 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) περιμενω αποψης απο fusion! και cos! για τα backing και τα cover, πιο πολυ το smells, το saddle δεν ειναι τοσο καλο. περιεργο μου φανηκε ανεβασα τοσα βιντεο και καμια απαντηση(λεω, μηπως εκανα τιποτα) καλα που απαντησε ο dimsonic Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2020 από Nick Tricker its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2020 τα ακούμε όλα Μη στεναχωριέσαι. Λέμε όταν βλέπουμε μια πρόοδο, ή κάτι που θέλει διόρθωμα. Εσύ τη δουλειά σου 2 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση