jmone Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά βρήκα στο thomann κάτι κονσολίτσες T.MIX τις ξέρετε; αν ναι πείτε εντυπώσεις http://www.thomann.de/gr/the_tmix_tx_1202.htm επίσης βρήκα και κάτι TAPCO BY MACKIE http://www.thomann.de/gr/tapco_by_mackie_mix_120.htm σε φάση Behringer λέτε να είναι; ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Οι Τ.ΜΙΧ είναι του Thomann, ποιότητα ανάλογη των Behringer φαντάσου. Οι TAPCO BY MACKIE είναι μια φτηνή σειρά της MACKIE, με λιγότερες δυνατότητες από τις Behringer αλλά με λίγο καλύτερη ποιότητα προενισχυτών κλπ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 έχεις δουλέψει κάποιες απ' αυτές; (behringer t.mix tapco) σε αυτά τα χρήματα παίζω και δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω κάτι απ αυτά μη τα δώσω και μετά έχω θορύβους κτλ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Όχι, αλλά και εγώ ψήνομαι για ένα τέτοιο φτηνό μίκτη! Μάλλον για behringer, έχω αρκετά από τα προϊόντα τους και είναι μιά χαρά! Ωχ, μάλλον τώρα θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου................. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Κοίτα βασικά οι behringer είναι πως θα σου κάτσουν. ¶λλες φυσούν τραγικά και άλλες καθόλου. Οι tapco είναι πολύ τίμιες για τα λεφτά τους και με πολύ καλή ποιότητα ήχου (δίχως σοβαρό θόρυβο). Τώρα για τις t.mix δεν ξέρω τι λένε από ποιότητα. Εγώ αν κοίταζα μόνο την ποιότητα και όχι τις δυνατότητες θα κοίταζα προς tapco. Βέβαια η τελευταία σειρά xenyx της behringer λένε ότι είναι πολύ αθόρυβη, αλλά δεν την έχω ακούσει για να σου πω. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Ε λοιπόν, σήμερα δε σας πάει καθόλου το ψάξιμο... Αγορα μικτη-ΜACKIE ή Τ.ΜΙΧ? :) Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 thanx gerasimos δυστυχώς στο δικό μου θέμα δεν μπήκε καμία παραπάνω πληροφορία :wink: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση