Προς το περιεχόμενο

T.MIX & TAPCO

jmone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά βρήκα στο thomann κάτι κονσολίτσες T.MIX τις ξέρετε; αν ναι πείτε εντυπώσεις

http://www.thomann.de/gr/the_tmix_tx_1202.htm

επίσης βρήκα και κάτι TAPCO BY MACKIE

http://www.thomann.de/gr/tapco_by_mackie_mix_120.htm

σε φάση Behringer λέτε να είναι;

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι Τ.ΜΙΧ είναι του Thomann, ποιότητα ανάλογη των Behringer φαντάσου.

Οι TAPCO BY MACKIE είναι μια φτηνή σειρά της MACKIE, με λιγότερες δυνατότητες από τις Behringer αλλά με λίγο καλύτερη ποιότητα προενισχυτών κλπ.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

έχεις δουλέψει κάποιες απ' αυτές; (behringer t.mix tapco) σε αυτά τα χρήματα παίζω και δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω κάτι απ αυτά μη τα δώσω και μετά έχω θορύβους κτλ

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Όχι, αλλά και εγώ ψήνομαι για ένα τέτοιο φτηνό μίκτη! Μάλλον για behringer, έχω αρκετά από τα προϊόντα τους και είναι μιά χαρά! Ωχ, μάλλον τώρα θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.................

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Κοίτα βασικά οι behringer είναι πως θα σου κάτσουν. ¶λλες φυσούν τραγικά και άλλες καθόλου. Οι tapco είναι πολύ τίμιες για τα λεφτά τους και με πολύ καλή ποιότητα ήχου (δίχως σοβαρό θόρυβο). Τώρα για τις t.mix δεν ξέρω τι λένε από ποιότητα.

Εγώ αν κοίταζα μόνο την ποιότητα και όχι τις δυνατότητες θα κοίταζα προς tapco. Βέβαια η τελευταία σειρά xenyx της behringer λένε ότι είναι πολύ αθόρυβη, αλλά δεν την έχω ακούσει για να σου πω.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου