dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 2 hours ago, sharpshooter said: Απορία... Υπάρχει τρόπος να ηχογραφήσω το άνοιγμα και κλείσιμο φίλτρων? δλδ να παίζει η λούπα και γω να το πειράζω. midi είναι ή audio λουπα? πάντως θέλει automation με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 midi είναι, να το "παίξω" το φίλτρο live μόνο με κάποιο midi controller γίνεται? Έχω πρόβλημα στον προγραμματισμό, αν δεν "παίζω" τον ήχο δυσκολεύομαι να κατεβάσω ιδέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 τι φίλτρο θες να βάλεις ακριβώς? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Tο υπάρχον στο synth, θέλω να μπορώ να παίζω live, αντί να το κάνω automation. Σαν ένα κανονικό synth δλδ, που πειράζεις τα knobs και κάνεις "ιουυυυ ιουυυυ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 τότε γιατί δεν το έκανες Live όταν το έγραφες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Δεν έχω midi controller... με πληκτρολόγιο τη βγάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Χωρίς midi controller είναι μονόδρομος το automation. Εγώ μόνο έτσι γράφω, ακριβώς γιατί δεν έχω midi controller. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 v2.0 Your browser does not support the HTML5 audio tag MELO TECH.mp3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλό,αλλά μετά το 6ο λεπτό άρχισαν να με κουράζουν οι επαναλήψεις στο ίδιο μοτίβο. Επεξεργασμένο 9 Μαΐου 2020 από Nikos Aravanis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το τέλος είναι μεγάλο επίτηδες, θα φάει fade out. Για κάποιο λόγο το reaper κόλλησε άλλα δυο λεπτά στο τέλος όμως Το αρπέτζιο θα το αφήσω για κανά λεπτό ίσως λίγο ακόμα. Χρειάζεται το repetition, για να μπει στη φάση του ο ακροατής Στο 4.00 θέλω να κάνω κάπως αλλιώς την αλλαγή αλλά δεν βγάζω άκρη και θα αλλάξω ήχο στη μελωδία στην αρχή στο 0.30. Άλλος κόσμος πάντως τα synths!! Επεξεργασμένο 9 Μαΐου 2020 από sharpshooter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση