Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αφιερωμένο σε όσους κρυβόμαστε, αναπαυτικά μουδιασμένοι, πίσω από τον τοίχο μας.#ComfortablyNumb #SapiesHordes Υποσημειωση : Ο Koch βρισκεται εκει για να μη φαινεται η ηλεκτρικη σκουπα που βαζω στη γωνια. Με Line6 HD500 ηχογραφησα Επεξεργασμένο 2 Μαΐου 2020 από Spyros Delta 12 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Σούπερ! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Άριστο(ς). 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Άριστο(ς). Maybe αν ηταν και το bend στο 0.14 in tune Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Maybe αν ηταν και το bend στο 0.14 in tune Χαχα, δεν το άκουσα. Άρα not worth mentioning. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 υπερβολές με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Maybe αν ηταν και το bend στο 0.14 in tune Άμα σου πω ρε συ Σπύρο ότι επειδή ξέρω την εμμονή σου με την ακρίβεια στα bend, το πρόσεξα κατ' ευθείαν... Αν δεν το ήξερα, δεν θα με ένοιαζε καν. Είναι και λίγο κατάρα να έχουν όλοι τις υψηλότερες προσδοκίες από εσένα, δεν είναι; Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 ...μω ηταν,με εφτιασε. Γουσταρα γιατι μου φανηκε να βγηκε πολλη ψυχη στο παιξιμο. Το λιγο καπως σηκωμα στην αρχη,δε με πειραξε καθολου. Εξαλλου,μπλουζ ειναι το σολο. Ποιος νοιαζεται τελικα για ακριβεια? Πολυ δυνατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Άμα σου πω ρε συ Σπύρο ότι επειδή ξέρω την εμμονή σου με την ακρίβεια στα bend, το πρόσεξα κατ' ευθείαν... Αν δεν το ήξερα, δεν θα με ένοιαζε καν. Είναι και λίγο κατάρα να έχουν όλοι τις υψηλότερες προσδοκίες από εσένα, δεν είναι; Οχι δεν ειναι καταρα να εχουν (κι εμεις οι ιδιοι να εχουμε) υψηλες προσδοκιες απο εμας. Απλα οσοι δεν τα ακουνε αυτα, ειναι ευτυχισμενοι ανθρωποι 20 λεπτά πριν, gvour είπε Γουσταρα γιατι μου φανηκε να βγηκε πολλη ψυχη στο παιξιμο. Πως τα πιανεις ολα. Ημουν πολυ φορτωμενος και ανακουφιστηκα με το τεμαχιο. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 9 hours ago, Spyros Delta said: Maybe αν ηταν και το bend στο 0.14 in tune Ή το διόρθωσες, ή είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Δεν άκουσα τίποτα. Το άκουσα πολύ σιγά βέβαια, θα το ακούσω αύριο δυνατά και ... ή θα σε πάρει ο διάολος, ή θα σε πάρει ο διάολος. Και ναι, πολύ ψυχή. Μπράβο κοντομάνικε μαέστρο μας, μπράβο. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση