D'Ailleurs Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Καλή φάση! Για χέβι μέταλς κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Ανετα... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχω συνδέσει στο PA μονο για υποστήριξη της καμπίνας. Χωρίς καμπίνα δεν έχω δοκιμάσει Αλλά γίνεται, σωστά? Μάλλον θα είναι η επόμενή μου αγορά αυτό το μηχάνημα... χρειάζομαι μια κεφαλή που να ΜΗΝ χρειάζεται μεγάφωνα και ohms για να λειτουργήσει απευθείας σε κονσόλα. Κυρίως λόγω χώρου κατά την μετακίνηση, πολλές φορές δεν με παίρνει να κουβαλάω καμπίνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Όταν λες "σωστά", τι εννοείς? Το βάζεις στο silent και κάνεις την δουλειά σου όπως θες. Το θέμα είναι να σου αρέσει ο ήχος. Είναι ΟΚ. Στον νέο ΤΜ20 είναι καλύτερος, νομίζω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Όταν λες "σωστά", τι εννοείς? εννοώ ότι όντως γίνεται... τα πιο πολλά direct DI των ενισχυτών απαιτούν την σύνδεση του ενισχυτή με μεγάφωνο. Σε εμένα το ζητούμενο είναι να ΜΗΝ χρειάζεται μεγάφωνο (καμπίνα) και να συνδέεται απευθείας σε κονσόλα - PA. Γενικά δεν είναι πολλές οι (λαμπάτες) κεφαλές που σου δίνουν αυτή την δυνατότητα... από λίγο που έψαξα χτες, υπάρχουν λίγα τέτοια προϊόντα στην αγορά. Αυτό που έχεις συν κάτι Peavy και Egnater... Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου 2020 από Lord_Goumis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Δεν χρειάζεται μεγάφωνο. Το attenuator δουλευει σε 18, 5, 1, και silent. Στο τελευταίο δεν κάνεις χρήση καμπίνας. Οι ήχογραφήσεις που έχω κάνει είναι με silent και χωρίς καμπίνα.... Και ο origin 20 κάνει το ίδιο ακριβώς. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Και ο origin 20 κάνει το ίδιο ακριβώς. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά ο origin πως κάνει το ίδιο ακριβώς? Κοιτάω το πάνελ πίσω και έχει ένα jack για DI και ένα που το λέει F/S Συνδέεις την κεφαλή μέσω του f/s στην κονσόλα και δεν χρειάζεσαι καμπίνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Συνδες jack στο di, αφαιρεις καλωδιο απο μεγαφωνο (ενδειξη 8ohm) εαν εχεις combo και there you are. Εχεις σιωπηλη εγγραφη. Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Ωραία, θα το ψάξω, σε ευχαριστώ.... Αυτό που χρειάζομαι είναι μια κεφαλή (λαμπάτη) που να είναι μικρή σχετικά σε διαστάσεις και να συνδέεται απευθείας σε κονσόλα (χωρίς να χρειάζεται καμπίνα) για λάιβ, όχι για ηχογράφηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Τοσο για τον tm18, οσο και για τον origin (τσεκαρε το αναλογο review) ισχυουν 100% καθως τους εχω στημ κατοχη μου και τα εχω δοκιμασει πολλακις. Τι ενισχυτη θες? Δικαναλο? Μονοκαναλο? Να εχει καθαρο ηχο για πεταλια? Fx loop? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση