John Goumis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Μούρλια φαίνονται... Στην αρχή μου άρεσε πιο πολύ η LP, αλλά όταν την είδα σε ανφάς άλλαξα γνώμη και μου άρεσε πιο πολύ η superstrat (locking tuners και satin neck) και φυσικά η 335. Ευτυχώς που δεν είμαι 335άκιας γιατί τώρα θα είχα άσχημο g.a.s. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Η σούπερστρατ με κέρδισε και εμένα 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 ο mr335 αυτοπροσωπως μας κανει ενα ανεπισημο demo της 335(H7 αν δεν κανω λαθος) με την ευκαιρια της international jazz day!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση