Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Σήμερα έπεσα πάνω σε μια κιθάρα που λεγόταν Larry Carlton S7FM και αναρωτήθηκα αν διάβαζα καλά. Είναι μια Strat type που πουλιέται στα εξακόσια κάτι ευρώ όπως είδα στον Thomann. Απ' ότι φαίνεται σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας με τον Marcus Miller στα μπάσα, η Κορεάτικη Sire επέλεξε άλλο ένα μεγάλο όνομα, γνωστό για τον ήχο του, για να παρουσιάσει μια σειρά απο κιθάρες. Τα 3 μοντέλα που είναι για pre-order σήμερα, είναι μια Strat, μια Les Paul και αναπόφευκτα μια 335. Φαίνονται εκ πρώτης όψεως κιθάρες με καλές προδιαγραφές και αισθητικά όμορφες και αν λάβουμε υπ' όψη την ποιότητα των μπάσων θα πρέπει να είναι όργανα για μια ζωή. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Παρατηρησα και εγω οτι ολες αυτες τις ημερες του εγκλεισμου, μια πολυ καλη διεξοδος ειναι συνεχης ερευνα για ικανοποιηση των καταναλωτικων μας αναγκων Oντως φαινονται αξιολογες. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε Παρατηρησα και εγω οτι ολες αυτες τις ημερες του εγκλεισμου, μια πολυ καλη διεξοδος ειναι συνεχης ερευνα για ικανοποιηση των καταναλωτικων μας αναγκων Oντως φαινονται αξιολογες. Δεν ξέρω αν αφορά τον καταναλωτισμό μου και δεν το νομίζω, καθως έρχονται δύσκολες μερες αλλά δεν θα πάψω να είμαι μουσικός και να ενδιαφέρομαι για τα εργαλεία και το πάθος μου για την μουσική. Ας μην αυτοενοχοποιούμαστε. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 τις εχει κ ο ντουκας στο site του.η 335style sunburst ειναι ακρως ερωτευσιμη παντως https://www.guitars.gr/?s=larry+carlton&post_type=product Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Money makers. Ο ιδιος παιζει τις παλιες του. Κανεις δεν θα πει οχι σε προσφορες. Και δεν ειναι ολοι σκληροι επιχειρηματίες να απαγορευουν τον μουσικο πχ prs να μην εμφανιζονται με αλλα όργανα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Είχα την εντύπωση πως δεν τις φτιάχνουν για να τις πουλήσουν στον Carlton. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 11 minutes ago, yameth said: Είχα την εντύπωση πως δεν τις φτιάχνουν για να τις πουλήσουν στον Carlton. δεν είπα προφανώς κάτι τέτοιο. Είπα ότι είναι endorsement. Συνεπώς ο Carlton πληρώνεται. Αν τις παίζει κι όλας παραπάνω και αν τις παίζει αποκλειστικά ακόμα παραπάνω. Και ο αγοραστής βλεπει και κρίνει. Πολλές εταιρείες βγάζουν signature ελάχιστοι όμως τις παίζουν. Συνεπώς είναι money making business και σίγουρα οι επιχειρηματίες (και κατα δεύτερο λόγο οι μουσικοί) είναι money makers με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akrateia Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, dimsonic είπε Money makers. Ο ιδιος παιζει τις παλιες του. Κανεις δεν θα πει οχι σε προσφορες. Και δεν ειναι ολοι σκληροι επιχειρηματίες να απαγορευουν τον μουσικο πχ prs να μην εμφανιζονται με αλλα όργανα 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν είπα προφανώς κάτι τέτοιο. Είπα ότι είναι endorsement. Συνεπώς ο Carlton πληρώνεται. Αν τις παίζει κι όλας παραπάνω και αν τις παίζει αποκλειστικά ακόμα παραπάνω. Και ο αγοραστής βλεπει και κρίνει. Πολλές εταιρείες βγάζουν signature ελάχιστοι όμως τις παίζουν. Συνεπώς είναι money making business και σίγουρα οι επιχειρηματίες (και κατα δεύτερο λόγο οι μουσικοί) είναι money makers Ενω? Ειχαν πει οτι θα διαθεσουν χρηματα στην ερευνα για την καταπολέμηση του AIDS και τα κανανε κιθαρες? Κανε και λιγο κρατει ανθρωπε μου στα ποστς... ασε και τιποτα να περασει 1 The astounding eyes of Rita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Δεν σε έπιασα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οπτικά φαίνονται πολύ όμορφες Edit : είδα και τα specs . Ωραιότατες και καλές τιμές Επεξεργασμένο 30 Απριλίου 2020 από Rebel_Of_South 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση