leon7pap Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Μολις τελειωσα αλλο ενα κομματακι μου και ελπιζω να σας αρεσει. Καθε κριτικη καλοδεχουμενη... ΥΓ. Ο Admin αν θελει ας διαγραψει το προηγουμενο Thread μου στην κατηγορια Clips με ονομασια Dracula...γιατι εκανα πατατα! "Ο ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟΣ" (INTRO) (VERSE 1) .... Και γεννήθηκα μαζί με το φως. Κυνηγήθηκα σα να μαι λεπρός Το ψέμα σου... Σαν ξαπλωνεις θα σου σβηνω το φως Δεν θα μαθεις τον λογο το πως ΘΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ... (REFRAIN) Α-ΓΡΥ-ΠΝΩ (Στην αγωνία σου) Α-ΨΗ-ΦΩ (Την υστερία σου) Α-ΣΕ-ΛΓΩ (Στην Ιστορία σου) Σε ορίζω και... ΤΡΑ-ΓΟΥ-ΔΩ (Την τραγωδία σου) ΛΑ-ΦΥ-ΡΟ (Η αμαρτία σου) ΣΕ Ο-ΔΗ-ΓΩ (Ως την κηδεία σου) Και ξαναρχίζω να ζω.... (VERSE 2) ... Και βαφτίστηκες "πιστεύω" να λες Να βασιζεσαι σε 10 εντολές Μα αμφέβαλλες... ... Και μεγάλωσες για ολα να φταις Θα γελω μονάχα οταν κλαις ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ... (REFRAIN) (BRIDGE) (VERSE 3) ... Και σε στέλνουνε σε μενα ξανα Ομως μένω στα πιο μαύρα βουνά... Της σκέψης σου... Μα στο τελος θα τα πουμε ξανα Οταν θα ρθει η ωρα για να ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΕΨΗ ΜΟΥ... (ΡΕΦΡΑΙΝ) (OUTRO) 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση