atreu73 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Dark Eyes Oh, the gentlemen are talking and the midnight moon is on the riversideThey’re drinking up and walking and it is time for me to slideI live in another world where life and death are memorizedWhere the earth is strung with lovers’ pearls and all I see are dark eyesA cock is crowing far away and another soldier’s deep in prayerSome mother’s child has gone astray, she can’t find him anywhereBut I can hear another drum beating for the dead that riseWhom nature’s beast fears as they come and all I see are dark eyesThey tell me to be discreet for all intended purposesThey tell me revenge is sweet and from where they stand, I’m sure it isBut I feel nothing for their game where beauty goes unrecognizedAll I feel is heat and flame and all I see are dark eyesOh, the French girl, she’s in paradise and a drunken man is at the wheelHunger pays a heavy price to the falling gods of speed and steelOh, time is short and the days are sweet and passion rules the arrow that fliesA million faces at my feet but all I see are dark eyes T' αντρειωμένου τ' άρματα Τ’ αντρειωμένου τ’ άρματα δε πρέπει να πουλιώνται, μόν’ πρέπει μπρος στην εκκλησιά και εκεί να λειτουργιώνται Πρέπει να κρέμονται ψηλά σε πύργο αραχνιασμένο, να τρώει σκουριά το σίδερο κι η γη τον αντρειωμένο 5 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 But I feel nothing for their game where beauty goes unrecognized All I feel is heat and flame and all I see is dark eyes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Στο του Dylan μου άρεσες αρκετά, αλλά δεν είχα ξανακούσει το κομμάτι, η μελωδία και οι στίχοι δεν μου ήταν οικείοι, και το κατέταξα απλώς στην κατηγορία των καλών Στο Ελληνικό όμως επιβεβαίωσα την προ ημερών αρχική μου εντύπωση ότι είσαι άπαιχτος!! Ευχαριστώ και αποκαλύπτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ. Ευχαριστώ κύριοι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panos Kostagiannis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Πολυ ωραια φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση