ZeVioN Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/rockas/MeresAdespotes.mp3 περιμένω την γνώμη σας ειναι αναγκαία Περπάτισα παρα πολύ και τα φτερά μου τα εχω χάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Οπ... αρκετά καλό.. ωραία δεμένο... Η φωνή δική σου? Η σύνθεση βέβαι είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Η παραγωγή κάλη μου ακούστηκε(στο στερρεοφωνικό το άκουσα)μόνο που προσωπικά θα ήθελα λιγότερο flange/phase στην κιθάρα της εισαγωγής. Η 2η φωνή προς το τέλος... κάτι θέλει για να κολήσει λίγο καλύτερα. Keep it up :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Δεν το έχω ακούσει ακόμα...Αλλά λίγο αυτοπεποιθηση δεν θα ήταν κακή.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 ωραία χροιά, αρκετά καλή παραγωγή αλλά το τραγούδι μου θύμιζε υπερβολικά έντονα πασχαλίδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koua3koua3 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 :) poli wraio emena mou arese poli... thimizei kapoion kalitexni otan kathomaste kai akoume prospathontas emeis na doume poion mas thimizei... KSEKOLATE KAI APLA AKOUSTE TO KOMATIIIIIIIII :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αλλά ζητάει την γνώμη των παιδιών έτσι; Και αφού είναι σε site μουσικής τεχνολογίας, μάλλον περισσότερο η κριτική θα τείνει προς την παραγωγή, παρά προς την ιδέα :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 @boukaw7: +1 Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Δε πάει έτσι,κρίνεται και η πρωτοτυπία σε μια σύνθεση.Πριν ξαναγράψεις πάτα alt+shift να δείς ενα μαγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Και είπα να του το πω εγώ επιθεωρητά μου, αλλά βαρέθηκα. Τον τελευταίο καιρό αν εξαιρέσω 1-2, όλοι οι άλλοι με το που πρωτοποστάρουν γράφουν με γκρικλις. Έλεος πια ρε παιδιά κοιτάξτε λίγο και τους κανόνες 1 φορουμ (του οποιοδήποτε) προτού αρχίσετε να γράφετε :cry: :cry: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Σαν παραγωγη πολυ καλη,αν και μαλλον η ντραμς ειναι ψευτικη.Και εμενα δεν μου αρεσει αυτο και πολυ... :)Η δευτερη φωνη με ξινησε λιγακι....Τωρα σαν κοματι....συγνωμμη αλλα δεν μου λεει τιποτα φοβερο...Μια κλασικη ελληνικη χιλιο περπατημενη μελωδια .... Πολυ καλη προσπαθεια ομως!!!Μπραβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση