chkontog Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, τι διαφορά έχουν αυτές οι κάρτες ήχου https://www.skroutz.gr/s/18315368/M-Audio-M-Track-Hub.html https://www.skroutz.gr/s/20680599/M-Audio-AIR-Hub.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2020 η AIR Hub επικοινωνεί μέσω USB-C και προσφέρεται με την αγορά της κι ένα πακέτο συνοδευτικού software που περιλαμβάνει μια ειδική για την Μ-Audio έκδοση των Pro Tools, τα Eleven Lite, Xpand!2, μια σειρά 20 effect plugins της AVID και 2 GB με samples... επίσης αναφέρει στα specs της ξεκάθαρα ότι είναι 24bit/96kHz ενώ για την M-Track αναφέρεται απλά ότι είναι 24bit... τώρα στα πόσα πρέπει να χεις κληρονομικό χάρισμα για να μαντέψεις... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chkontog Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, npap είπε η AIR Hub επικοινωνεί μέσω USB-C και προσφέρεται με την αγορά της κι ένα πακέτο συνοδευτικού software που περιλαμβάνει μια ειδική για την Μ-Audio έκδοση των Pro Tools, τα Eleven Lite, Xpand!2, μια σειρά 20 effect plugins της AVID και 2 GB με samples... επίσης αναφέρει στα specs της ξεκάθαρα ότι είναι 24bit/96kHz ενώ για την M-Track αναφέρεται απλά ότι είναι 24bit... τώρα στα πόσα πρέπει να χεις κληρονομικό χάρισμα για να μαντέψεις... Αξίζει για αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, chkontog είπε Αξίζει για αγορά; η απάντηση εξαρτάται άμεσα από την χρήση για την οποία την προορίζεις και φυσικά από το τι περιμένεις από αυτήν (εργονομικά και ποιοτικά)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chkontog Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, npap είπε η απάντηση εξαρτάται άμεσα από την χρήση για την οποία την προορίζεις και φυσικά από το τι περιμένεις από αυτήν (εργονομικά και ποιοτικά)... Έχω πάρει αυτά τα ηχεία https://www.skroutz.gr/s/6855203/M-Audio-Studiophile-AV42.html και θέλω την κάρτα μόνο και μόνο για την βέλτιστοποίηση του ήχου, γιατί είμαι με onboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Μικρη διαφορα στον ηχο με καρτα. Θα ειχες μεγαλη διαφορα με 2 ηχεια λιγο πιο ακριβα. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chkontog Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μικρη διαφορα στον ηχο με καρτα. Θα ειχες μεγαλη διαφορα με 2 ηχεια λιγο πιο ακριβα. Ποιά ηχεία θα μου πρότεινες σε χαμηλή τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Τι μπατζετ εχεις? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chkontog Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Τι μπατζετ εχεις? 150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 Δωσε γυρω στα 230, ωστε να αλλαξεις κατηγορια. Jbl 305p Εναλλακτικα στα 135 παιρνεις τα alesis elevate 5 mk2. Ο,τι πληρωνεις παιρνεις στον ηχο. Το θεμα ειναι πως θα καταφερεις τα λεφτα που θα δωσεις να πιασουν τοπο. Εαν θες καρτα για καλυτερο ηχο, με μετρια ηχεια, θα εχεις μετριο ηχο. Με καλα ηχεια θα εχεις καλο ηχο και με την on board. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση