chug_faster Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και να αγοράσω interface να γράφω τα κομμάτια μου πιο "επαγγελματικά". Δυστυχώς είμαι σχεδόν τελείως άσχετος από production. Θα ήθελα πολύ τη γνώμη κάποιου πιο έμπειρου για το μικρό mix που έφτιαξα. (προειδοποίηση: ακούστε το με δική σας ευθύνη... XD) Your browser does not support the HTML5 audio tag first mix!2.mp3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Τελικα, αγορασες interface? Στην αρχη ηταν λιγο χαμηλα τα τυμπανα, αλλα μετα εστρωσε. Πολυ καλο. Ωραιος ηχος στην κιθαρα. Πως τον ηχογραφησες? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chug_faster Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι τσίμπησα μια 2i2 για να μπορώ να φχαριστιέμαι ήχο κιθάρας από amp sim και κράτησα τον παλιό spider ως practice amp. Ο ήχος είναι από το lepou le456 (τζαμπέ amp sim) με Revv V30 IR από τον glenn fricker (επίσης τζάμπα). Δύο takes και panned 70% αριστερά - δεξιά. Επεξεργασμένο 24 Απριλίου 2020 από chug_faster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Μαμει! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση