Angelospal Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους.Βρέθηκε στην κατοχή μου ένα Yamaha YC-30 φαίνεται σε καλή κατάσταση αλλά είμαι άσχετος.Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να το δει και να μου πει και περίπου πόσο κυμαίνονται οικονομικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Γεια χαρά το συγκεκριμένο δεν είναι synth είναι Combo Organ πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: https://www.combo-organ.com/Yamaha/yamaha.htm με μια πρόχειρη αναζήτηση στο ebay αυτή την στιγμή υπάρχει ένα YC-30 απο Αμερική γύρω στα 1,000$ που ειναι σε άψογη κατάσταση. η ελληνική αγορά είναι λίγο περίεργη με τα organs όμως απευθύνεσαι σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, vintage lovers η στούντιο που να ψάχνουν τον συγκεκριμένο ήχο... το καλύτερο είναι να το δει ενας ειδικός να τσεκάρει τα ηλεκτρονικά του καταρχήν ίσως χρειαστεί και κάποιο καθάρισμα σε κλαβιέ, ποτενσιόμετρα ή αλλαγή πυκνωτών κτλ και μετά να προχωρήσεις στη πώληση 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelospal Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Σ ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση