theoxarhs Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό είναι το τρεμολο μου... Που ακριβως ειναι οι βιδες για το fine tuning? Δεν είναι floyd rose. Είναι 2 - point synchronised fender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος fine tuners έχουν μόνο τα Floyd Rose Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Ωραια εστω οτι ειναι ετσι, πως θα ρυθμίσω το Intonation στο δικό μου tremolo? Ποιες βίδες πρέπει να πειράξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ η φοτο δεν είναι καλή. Μήπως γίνεται να ανεβάσεις άλλη λιγίτερο θολή και ίσως πιο μαζεμένη σε διαστάσεις; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 στο συγκεκριμενο τρεμολο το intonation (συγκρινοντας τν αρμονικη στο 12ο ταστο με την fretted note στο ιδιο ταστο) γινεται απο τις βιδες που συγκρατουν τα βαγονακια πανω στο tremolo plate στη φωτογραφια που εχεις ανεβασει. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Με τις βιδούλες στα βαγονάκια.Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος πώς γίνεται σε τέτοιους καβαλάρηδες αλλά υπάρχει και ένα πολύ χρήσιμο lesson από τον superfunk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 www.guitarmigi.it/completo/completo_fender.aspx www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Βιδώνεις-ξεβιδώνεις τις βίδες στη πίσω μερά του τρέμολο(όπως είναι οι φωτό, τα μάυρα που φαίνονται προς τα κάτω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blues power Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 βρες απο καποιο καταστημα που πουλαει παρομοια βιντεο και παρε του Dan Erlewine - Maintenance and Setup for Electric Guitars and Basses και δεν θα χρειαστει να ξαναρωτησεις κανεναν και για τιποτα για το πως να σεταρεις και να συντηρεις την κιθαρα σου και το μπασο σου.Απο ολες τις μαρκες και τυπους.Πραγματικος θησαυρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Αρα μάλλον από ότι κατάλαβα είναι οι δύο βιδούλες από πάνω? αυτές που βλέπω πάνω και κάτω από κάθε χορδή αντίστοιχα; Φόβερο το link του exarhos αλλά είναι στα ιταλικά... Μακάρι να ήξερα. Θα προσπαθήσω να βγάλω μία καλύτερη φωτογραφία. Καλά δεν έχει κανείς ίδιο τρέμολο με το δικό μου να μου πεί; Εκεί βασιζόμουν εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση