1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 4 minutes ago, dimsonic said: χαου ματσ δε μπρεντ? Από 598 € ξεκινάνε.. έχει διάφορα μοντέλα https://www.nakas.gr/ser?st=TransAcoustic κιθαρα Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ευτυχως δεν εχω αγοράσει ακουστικη ακόμα, μετα την κριση θα ειναι σιγουρα η πρωτη μου επιλογη . Χωρίς ρεύμα, τηλ., ίντερνετ.. κλειστές τράπεζες και η ανεργία στο 87,9%... Μόνο ο Λάκης θα είναι ευτυχισμένος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 1 minute ago, cigaret13 said: Χωρίς ρεύμα, τηλ., ίντερνετ.. κλειστές τράπεζες και η ανεργία στο 87,9%... Μόνο ο Λάκης θα είναι ευτυχισμένος.... κατανάλωση υβικού λίπους 6 minutes ago, 1_4_5 Alive said: Από 598 € ξεκινάνε.. έχει διάφορα μοντέλα https://www.nakas.gr/ser?st=TransAcoustic κιθαρα και φτάνουν 1300.. σίγουρα το μοντέλο στο βίντεο δεν θα ήταν το εισαγωγικό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε κατανάλωση υβικού λίπους Όσοι έχουν... Οι υπόλοιποι θα έχουν την εν λόγω κιθάρα και θα ξεχνιούνται αγκαλιάζοντας την ξάπλα στον καναπέ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 το κακό είναι ότι δεν έχει equalizer control, για την περίπτωση που το συνδέσεις σε ενισχυτή.. Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 εκουαλάιζερ και .... εγώ αυτήν θα ήθελα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτι αντίστοιχο που είχε πάρει το μάτι μου αρκετό καιρό πριν, αλλά δουλεύει με όλες τις κιθάρες (δεν έχω ιδέα πόσο κάνει και από πού) Edit: με όλες τις ηλεκτροακουστικές Επεξεργασμένο 22 Απριλίου 2020 από manosko 1 Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, manosko said: Κάτι αντίστοιχο που είχε πάρει το μάτι μου αρκετό καιρό πριν, αλλά δουλεύει με όλες τις κιθάρες (δεν έχω ιδέα πόσο κάνει και από πού) https://www.thomann.de/gr/tonewoodamp_tonewoodamp.htm Να το.. 275 € Αν έχεις ήδη ακουστική, είναι πολύ καλό, έχει περισσότερα εφέ (delay, tremolo) κι άλλα features.. Επεξεργασμένο 22 Απριλίου 2020 από 1_4_5 Alive 1 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Για μενα αχρηστα. Live με μικροφωνο, ουτε για πλακα σε νορμαλ συνθηκες. Εκτος αν θελει καποιος να παιξει για τους συγγενεις του στο σαλονι. Ακουστικα ετσι. Χωρις ενισχυση και χωρις μικροφωνα και να κανει εφφε. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2020 4 hours ago, Spyros Delta said: Εκτος αν θελει καποιος να παιξει για τους συγγενεις του στο σαλονι. Ή και για πάρτη του.. Νομίζω η ευκολία να έχεις Reverb ακουστικά, χωρίς ενισχυτη σου δίνει και έμπνευση, πως να το πω.. Πολλές φορές μου έχει τύχει, να βαριέμαι να πάω στο άλλο δωμάτιο που έχω τον ενισχυτη, να περιμένω λίγο να ζεστάνει η λάμπα και να παίξω. Έτσι όπως το περιγράφω βέβαια, ακούγεται λίγο πολυτέλεια, αλλά κάποιος που σκεφτόταν να αγοράσει ακουστική κιθάρα έτσι κι αλλιώς, θα μπορούσε να πάει σε αυτή τη λύση. Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση