Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, cos_dr είπε Εγώ άμα έλεγα για fast track για πλήκτρα σε κάποιον θα του έλεγα. Αυτό θα δουλέψουμε. Και θα μάθεις πολλά μετα Εγω ξεκινησα με αυτο και παω σφαιρα. 1 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2020 11 minutes ago, Spyros Delta said: Εγω ξεκινησα με αυτο και παω σφαιρα. Τα πληκτρα θελουν κουρδισμα Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2020 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) η ωρα να παιρναει. ηχογραφηση απο daw, amplitube4. καμερα pc, επεξεργασια moviemaker. Επεξεργασμένο 27 Απριλίου 2020 από Νικ Τρίκερ 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Η εσωτερική διάσταση της Μουσικής https://www.nea-acropoli-athens.gr/arthra/filosofia/350-i-esoteriki-diastasi-tis-mousikis 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) η δισκογραφια μου σε mp3, οχι αυθεντικα. Επεξεργασμένο 1 Μαΐου 2020 από Νικ Τρίκερ 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 οτι να ναι slide its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 λιγο απ ολα! its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 αποψης για τα books! και lucifer rising by jimmy page. its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση