Προς το περιεχόμενο

Al DI Meola Sounds: Boss Gp-10, Roland Gr-55 ή μήπως κάτι άλλο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, pipityri said:

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο. Ίσως κανα reverb. Για την ακουστική το θέλει.

ενα κανάλι synth (ή περισσότερα) μαζί μέ ένα guitar rig όπου βάζεις επάνω ό,τι σου αρέσει από αυτά που έχει δεν καλύπτει?

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru
2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

ενα κανάλι synth (ή περισσότερα) μαζί μέ ένα guitar rig όπου βάζεις επάνω ό,τι σου αρέσει από αυτά που έχει δεν καλύπτει?

Αν έχω καταλάβει καλά, θέλει να κουβαλάει μόνο ένα μηχάνημα-πράγμα λογικό. Εγώ για την ίδια δουλειά στήνω δύο διαφορετικές αλυσίδες, μία για το σήμα της κιθάρας που πάει στα πετάλια μου και στον ενισχυτή και για τα midi-GR33 και VG8-που πάνε ή σε δεύτερο ενισχυτή ή στο PA.

και το roland το κάνει (υποθέτω) και το fishman επίσης.

Δεν το έχω κάνει ποτέ live γιατί είμαι μαθημένος να ηχογραφώ κονσέρβα και το blend το κάνω πάντα στην κάρτα ήχου.

Αλλά σίγουρα πολύς κόσμος το κάνει όπως το προσφέρει πακέτο η fishman.

με σήμα το μπιφτέκι

• Guru
11 λεπτά πριν, dimsonic είπε

και το roland το κάνει (υποθέτω) και το fishman επίσης.

Το VG8 δεν το κάνει σίγουρα. Για το GR33 επιφυλάσσομαι. Τα πιο καινούρια μηχανάκια φαίνεται πως το κάνουν, όπως και οι μεταγενέστερες εκδοχές του VG(88, 99) κλπ. Έχω επίσης σοβαρές επιφυλάξεις για αν αυτό λειτουργεί καλά στην ακουστική, χωρίς δηλαδή να σου πηδάει τον ήχο (αναφέρομαι στην πεταλιέρα που πόσταρε ο OP)

Επεξεργασμένο από pipityri

Βασικά μιλάμε καθαρά ακαδημαϊκά εδώ, γιατί προφανώς το σύστημα που επιλέγει κάποιος σαν τον Dimeola είναι κάτι που είναι πολύ μακρυά από την φαντασία μας και την δυνατότητά μας.

Ενας τέτοιος μουσικός έχει τη δυνατότητα και πρέπει να έχει στη διάθεσή του το καλύτερο.

βασικά οι απαντήσεις είναι εδώ

με αρκετή σαφήνεια και λεπτομέρεια

ακουστική / rmc/ κονσόλα / ξεχωριστοί ενισχυτές

φυσικά πρέπει να έχεις και hermanos Conde....

Επεξεργασμένο από dimsonic

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου