Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2020 Έχω ένα θέμα και άκρη δεν βγάζω . Ενώ με το Nektar MIDI στέλνει κανονικά cc για το modulation, η Studiologic αδυνατεί να στείλει. Στέλνει Μόνο cc για το pitch bend. Τι δεν έχω κάνει / ορίσει; Και τα δυο πλήκτρα είναι σε mode generic. ...άκυρο..γιατί όποτε ποστάρω το βρίσκω μετά..εκτίθεμαι. Παρακαλώ τους adminoconvertores////να το διαγράψουν ! Θα το δει ο κοσντιαρ και θα με πάρει στο ψηλό. 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2020 Ορίστε.. Ξεκίνησε τα γέλια ο Χναράκης.. Ντροπή μου... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Costas Siachamis είπε Ντροπή μου... Εγώ εν οίδα ότι ουδέν οίδα. Επεξεργασμένο 11 Απριλίου 2020 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση