gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Εκνευρίστηκα και το παράτησα. Γράφω άλλο κάνα δίωρο τώρα. Ούτε που θα ρωτήσω τι στυλ είναι... Δεν είμαι να "αντιγράφω" τελικά. Δεν έχω την υπομονή. Τα κάνω με το δικό μου στυλ. Your browser does not support the HTML5 audio tag metal2.mp3 Ακούω όλα τα βιντεάκια, όμως, και επεκτείνω γνώσεις... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clb62 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εκνευρίστηκα και το παράτησα. Γράφω άλλο κάνα δίωρο τώρα. Ούτε που θα ρωτήσω τι στυλ είναι... Δεν είμαι να "αντιγράφω" τελικά. Δεν έχω την υπομονή. Τα κάνω με το δικό μου στυλ. Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag metal2.mp3 1 MB · 12 downloads Ακούω όλα τα βιντεάκια, όμως, και επεκτείνω γνώσεις... 80s maiden!! Πολυ καλος!!! Και τα ριφ σου υπστηριζουν πολυ ωραια το σολο, ρυθμικα και γεματα. Αν ηταν λιγο καλυτερη η μιξη σου δεν θα εψαχνα να ακουσω τι γινεται στο background, το pan στα πιατινια μου δινει τη αισθηση που εχω οταν προσπαθω να ισορροπησω ορθιος σε φουσκωτο στρωμα θαλλασης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Τα πιατίνια με εκνευρίζουν αφάνταστα. Θα τα κοιτάξω σε δευτερο χρόνο, όπως και την μίξη, eq κλπ. Τώρα κάνω δοκιμές και ασχολούμαι με το περιεχόμενο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 18 minutes ago, Clb62 said: 80s maiden!! Πολυ καλος!!! Αυτό ακριβώς,θα ορκιζόμουνα οτι άκουσα την κραυγή του Dickinson σε κάποιο σημείο. Είσαι σε καλό δρόμο με αυτό Γιώργο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 μου άρεσε πολύ, και δεν μου θυμίζει maiden, πιο πολύ σε progressive, αλλά δεν ξέρω τί. Ισως pink floyd στο πιο σκληρό? Δεν ξέρω τι αλλά θα το βρώ. Πολύ καλή δουλιά συνάδελφε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Ο ήχος των δισολιών είναι συνηθισμένος από maiden. Από όταν πρωτοάκουσα camel πριν λίγους μήνες, έχω γίνει περισσότερος μελωδικός στο παίξιμο μου. Camel δεν θυμίζει βέβαια. Μήπως dream theater? Όποτε τους ακούω σαν να ακούω camel on steroids. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 1 minute ago, gkourmoul1 said: Ο ήχος των δισολιών είναι συνηθισμένος από maiden. Από όταν πρωτοάκουσα camel πριν λίγους μήνες, έχω γίνει περισσότερος μελωδικός στο παίξιμο μου. Camel δεν θυμίζει βέβαια. Μήπως dream theater? Όποτε τους ακούω σαν να ακούω camel on steroids. καπως έτσι, δεν είπα dream theater, γιατι μου φάνηκε πιο .. 70ς σαν σύνθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Γουστάρω κάργα 70s! To τελειώνω σε λίγο. Έχει και λίγο synth μέσα για να δέσει το progressive γλυκό... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάπως έτσι καταλήγει. Χτυπά κάτι άσχημα? Your browser does not support the HTML5 audio tag metal.mp3 Επεξεργασμένο 10 Απριλίου 2020 από gkourmoul1 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clb62 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2020 Οταν παιζει τα ρυθμικα μερη η κιθαρα θα την ηθελα ποιο μπροστα. Το μπασο λασπωνει αρκετα. Το lead μερος της κιθαρας και τα τυμπανα εινα παρα πολυ καλα ηχητικα, μην τα πειραξεις καθολου. Εκει απο το 2:40 μηπως να επαιζες ποιο πολυ με το ride και λιγοτερο με την china? Και κατι που προσεχω τωρα (εχω αφησει το σχολιο ανοιχτω και ακουω και ξανακουω) στο σολο τα πιατινια σου χανονται. Ενα τελευταιο ακουω γενικα το συνολο scooped. Σαν εκτελεση και σαν ιδεα μου αρεσει παρα πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση