TFM Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια σε home recording, εγγραφή κιθάρας με μικρόφωνο και τα υπόλοιπα σε DAW (Cakewalk). Νομίζω σε κάποια σημεία είμαι εκτός ρυθμού ή δεν έχω κάνει καλό συγχρονισμό των οργάνων (πρώτα έγραψα την κιθάρα και μετά τα υπόλοιπα από πάνω). Κάθε σχόλιο και παρατήρηση δεκτή, ευχαριστώ. https://tasosfm.bandcamp.com/album/guitar-asmr Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2020 από TFM 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Ωραιες μελωδιες. Σε καποια σημεια ηταν λιγο αγαρμπη η αλλαγη ρυθμου. Επισης, με ξενισε σε καποια σημεια που η ρυθμικη κιθαρα πατουσε στις ιδιες νοτες και συχνοτητες με την lead κιθαρα. Σαν να ακουγες και δεν ακουγες συνολικα μια κιθαρα να παιζει. Θα μου αρεσει να υπαρχει διαχωρισμος, ειτε χρονικος (παιζοντας τη μια στο κενο της αλλης) ειτες συχνοτικος (παιζοντας σε αλλη θεση τα ακορντα ή σε αλλη οκταβα το σολο). Επισης, απο το κινητο που το ακουσα, δεν ακουσα καποιο αλλο οργανο. Μονο δυο κιθαρες. Συνεχισε Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TFM Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ για το σχόλιο. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο 1ο τραγούδι; (chirping) Μήπως έχω αρκετά χαμηλά τα υπόλοιπα όργανα και δεν ακούγονται αρκετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Θα το ακουσω με ακουστικα αργοτερα και θα σου πω. Γενικοτερα, οταν μιξαρεις καλο ειναι να ακους το κομματι απο διαφορες πηγες, οπως μονιτορ, ακουστικα, tv, λαπτοπ, κινητο κλπ. Ειναι σημαντικο να ακουγεται σωστα σε οσο πιο πολλες πηγες ειναι δυνατον και να ειναι κοντα σε αυτο που θελεις. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TFM Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Το έκανα αυτό, σε κινητό χωρίς ακουστικά και εμένα δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί φαντάζομαι όσοι θέλουν να απολαύσουν ένα τραγούδι χρησιμοποιούν καλά ακουστικά κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Το ακουσα με ακουστικα. Ακουγα σιγουρα περισσοτερους ηχους. Παιζεις πολυ ωραια κιθαρα. Στα λιγα που ακουσα δεν μου αρεσε το πως δενει με αλλα οργανα πχ πληκτρα. Δεν μου αρεσε το μπασο που ακουω. Και σιγουρα δεν μου αρεσαν κατι σαν κλακετες που μοιαζουν να εχουν τον ρολο των κρουστων. Η ενορχηστρωση, κοινως, δεν με επεισε. Παιζεις πολυ ωραια μουσικη. Θα μου αρεσε την ακουσω μονο με δυο κιθαρες να παιζουν και να συνδυαζονται αρμονικα. Θα με ευχαριστουσε το ακουσμα αυτο. Τα παραπανω αποτελουν προσωπικη μου αποψη. Για πρωτη δουλεια, παντως, ειναι πολυ καλη. Πειραματισου ελευθερα και ειμαστε να τα συζηταμε. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TFM Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2020 Θα δοκιμάσω να αφαιρέσω τα πολλά όργανα και να δω πως ακούγεται, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση