HellFire Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 Το μίνιο εννοούσα! Ναι βρε το σκουρο πρασινο, εμενα προσωπικα μου αρεσει! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, HellFire είπε Το μίνιο εννοούσα! Ναι βρε το σκουρο πρασινο, εμενα προσωπικα μου αρεσει! Όντως και σε μένα μου άρεσε. 1 1 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, HellFire said: Το μίνιο εννοούσα! Ναι βρε το σκουρο πρασινο, εμενα προσωπικα μου αρεσει! Μα δεν είναι μίνιο!!! Μίνιο βάζουν στα σίδερα ή στα καΐκια!! Μοιάζει λόγω χρώματος αυτό το δέχομαι!! θενξ! Είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχα στο νου!! 26 minutes ago, kbasilis said: Όντως και σε μένα μου άρεσε. Χαίρομαι! Νομίζω είναι το πιο ταιριαστό από αυτά που δοκίμασα!! Θα περάσω λεπτά στρώματα και νίτρο από πάνω και πιστεύω να ρελικάρει λιιιιιγο γιατί τα χαρντγουερ είναι λίγο θαμπά τα έχω καιρό και θα ταιριάξει ένα faded look! Άρα θέλει παίξιμο! Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2020 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2020 Πάμε λίγο ασούμε Άρχισαν τα βερνικώματα με νιτρίδιο ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2020 Μ' αρέσει που έκανες και μπέλυκατ. Δεν φτάνει εκεί η κοιλιά αφού. Λέρωσες και τη σιφωνιέρα με πράσινο... Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2020 8 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Μ' αρέσει που έκανες και μπέλυκατ. Δεν φτάνει εκεί η κοιλιά αφού. 4 μπυρες, 3 φορες την ημερα για 2 βδομαδες, και η μπελυ θα ερθει εκει που πρεπει. Ουτε στραπ δε θα χρειαζεται, για. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 Στις 14/4/2020 στις 6:14 ΜΜ, argytar είπε Πάμε λίγο ασούμε Άρχισαν τα βερνικώματα με νιτρίδιο Μου αρέσει, έτσι ακριβώς ειναι και το δικό μου πάτωμα, κελεμπέκια και μαόνια παντού ατάκτως ερριμένα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 3 hours ago, nasokosm said: Μου αρέσει, έτσι ακριβώς ειναι και το δικό μου πάτωμα, κελεμπέκια και μαόνια παντού ατάκτως ερριμένα ...έτσι πρέπει όμως χαχαχα, θα συμμαζέψω όταν αρχίσει το επόμενο πρότζεκτ! Clean slate! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, nasokosm είπε Μου αρέσει, έτσι ακριβώς ειναι και το δικό μου πάτωμα, κελεμπέκια και μαόνια παντού ατάκτως ερριμένα Βοηθάει αυτό για να μην εμφανιστεί φλεβίτιδα απ' την ορθοστασία. (σε εμένα δυστυχώς άρχισαν να εμφανίζονται τα σημάδια φθοράς από την εργασία. Φλεβίτιδα-πρεσβυωπία-αυχενικό-πονοκέφαλοι-εμβοή-άσθμα-ρινίτιδα-tennis elbow τα εμφανή...) Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 53 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Βοηθάει αυτό για να μην εμφανιστεί φλεβίτιδα απ' την ορθοστασία. (σε εμένα δυστυχώς άρχισαν να εμφανίζονται τα σημάδια φθοράς από την εργασία. Φλεβίτιδα-πρεσβυωπία-αυχενικό-πονοκέφαλοι-εμβοή-άσθμα-ρινίτιδα-tennis elbow τα εμφανή...) ... η εμπειρία έχει το τίμημά της? λες να το φτάσω το ροκανίδι σε επίπεδο ανατομικής αερόσολας?? 1 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση