argytar Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2020 1 hour ago, Πνοή και Νύξη said: Χαχαχαχα εδώ είμαστε «Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει»! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 μπράβο παίδες, εμείς δω κάτω είμεθα πλέον δυσκίνητοι τόχω ξαναπεί γιατι να μας χωρίζουν 500 km που τώρα μοιάζουν και παραπάνω? πάντα τέτοια 2 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Σήμερα είχε session express, με @alderbody. Έφερε μια σακούλα γεμάτη τσίπς για να δοκιμάσουμε να αλλάξουμε λίγο το μονάκριβο και μοναδικό μου OMG (OCD). 3 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Και μετά και μετά; Πού καταλήξατε; Σε τι τσιψ;;; 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 του'κανε τ'άντερα κολιέ! αναμένουμε ηχητικά (αν υπάρχουν) 1 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 13 minutes ago, argytar said: Και μετά και μετά; Πού καταλήξατε; Σε τι τσιψ;;; Τσακίρης φυσικά. Είναι τα καλύτερα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 17 minutes ago, fusiongtr said: Τσακίρης φυσικά. Είναι τα καλύτερα. Δεν ξέρω ο ήχος τους είναι λίγο αλμυρός! 3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 9 minutes ago, argytar said: Δεν ξέρω ο ήχος τους είναι λίγο αλμυρός! Τι λε ρε φίλος. Κάνουνε κράτς, έχουνε τουάνγκ. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 24 minutes ago, fusiongtr said: Τι λε ρε φίλος. Κάνουνε κράτς, έχουνε τουάνγκ. Crunch έχουν καλό για τουάνγκ δεν ξέρω!! 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, argytar είπε Και μετά και μετά; Πού καταλήξατε; Σε τι τσιψ;;; Αν θυμάμαι καλά, ο τελικός νικητής ήταν το OPA 2134PA. οχι τίποτα.... απλά εκεί που δοκιμάζαμε, λέει μια ο Φάνης: Ωωωπα εδώ είμαι! :P 1 wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση