argytar Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 1 hour ago, alderbody said: Αν θυμάμαι καλά, ο τελικός νικητής ήταν το OPA 2134PA. οχι τίποτα.... απλά εκεί που δοκιμάζαμε, λέει μια ο Φάνης: Ωωωπα εδώ είμαι! Μήπως εκείνη την ώρα έπαιζε κανένα τραγούδι των OPA?(mp) go go go Κόμπολόι! κι άλλα σέσσχια! Με ασφάλεια οφ κωρς 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 Εδώ το λινκ με όλες τας λεπτομέρειας. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Έκανα ένα πείραμα με το dremel στο truss cover και φαίνεται να είναι οκ.. πέρασα χρυσό σπρευ και το αφαίρεσα αμέσως. Έμεινε στις εγκοπές αρκετό για να αποτελέσει βάση για το επόμενο ασημένιο. Φυσικά η ιδέα πήρε Πνοή από τη Νύξη. Ο Φάνης μου έδειξε ότι στη firebird του το truss cover έχει engraved logo με ασημένιο σμάλτο οπότε θα κρατήσω αυτή την αρχή.. Απομένει το tattoo στο pickguard και το κλιπ με τους ήχους και το πρότζεκτ αυτό θεωρείται ολοκληρωμένο! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Nομίζω ασημί καλύτερα, σκάει πιο καλά ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Πάει κι αυτό. Πάμε για κλιπ. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λεω να βάλω κι εγώ Tattoo να αντιγράψω Γιβσον καουερ και βολτ Να βάλω αυτό ή too soon? Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2020 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, argytar είπε Λεω να βάλω κι εγώ Tattoo να αντιγράψω Γιβσον καουερ και βολτ Να βάλω αυτό ή too soon? Το κρεμμυδάκι μου άρεσε περισσότερο, γουστόζικο και διακριτικό, αλλά περί ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 Έχεις δίκιο θα φτιάξω ένα λογότυπο και θα το καθιερώσω! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 κρεμύδι θα είναι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, argytar είπε Έχεις δίκιο θα φτιάξω ένα λογότυπο και θα το καθιερώσω! something like that..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση