argytar Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 1 hour ago, johnps said: αυτο δεν ειναι γεφυρα κιθαρας.....ειναι η γεφυρα ριο -αντιριο..... Νταξ το παράκανα στην περιγραφή! Έχει ωραία πράματα ο άτιμος όμως και το ψάχνει πολύ! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Ονομα και πραμα γεφυρα. Βαλε κανα προχειρο pickguard, αν εχεις, και με photoshop αλλαζεις ο,τι χρωμα θες. Θα παρεις ιδεες. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Έβαλα ένα πρόχειρο από πλέξι ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Δεν μου αρεσει και τοσο. Πολυ χονδροκομμενο ειναι, και ωντας μαυρο νομιζω χαλα το τελικο look. Μαλλον θα σου προτεινω κατι που να κανει λιγοτερη αντιθεση, δηλαδη σκουρο λαδοπρασινο, αλλα οχι και παρα πολυ σκουρο (προς μαυρο). Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Respect για όλο το project!! 1 1 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Guard IΔΙΟ χρωμα με την κιθαρα (και βερνικι) αλλα με περίγραμμα ειτε άσπρο ειτε μαυρο (Με τιποτα χρυσο καθως εχεις ηδη πανω nickel hardware....) Δεν ξερω αν εχεις πρόσβαση σε cnc η υδροκοπη αλλα τσεκαρε και τις κιθαρες Trussart (ενα engraved.... Η δέρμα... Η διάτρητο πλέγμα...θα κανει την κιθαρα πραγματικα ιδιαίτερη) Επεξεργασμένο 23 Μαΐου 2020 από leon7pap "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, johnps είπε αυτο δεν ειναι γεφυρα κιθαρας.....ειναι η γεφυρα ριο -αντιριο..... Τις φοβάμαι τις ατσάλινες έχω βάλει μια σε PRS style και είχε υπερβολικά τονισμένα πρίμα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, argytar είπε Έβαλα ένα πρόχειρο από πλέξι Γιατρέ μου ΤΙ δεν καταλαβαίνεις ; Είπαμε : ανοδαιζντ Γκολντ :) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) κατι προς το λευκο ? Επεξεργασμένο 24 Μαΐου 2020 από rockhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Guys είστε ωραίοι όλοι και σας ευχαριστώ! Θα κάνουμε το εξής: έχω μαύρο προς το παρόν 3-ply. Θα το βάλω να δω πως είναι. Αύριο θα έχω αλουμίνιο το οποίο θα δοκιμάσω επίσης. Θα δούμε αν πάει αν και όπως λέει η σύζυγος θα γίνει η κιθάρα λίγο militaire. Το Σάββατο 30.05.2020 θα πάρω ένα λευκό που θα προσπαθήσω να κάνω aged white. Θα δοκιμαστεί επίσης. Το anodised αλούμινουμ για firebird δεν βλέπω να πωλείται πουθενά σε ένα πρόχειρο websearch, οπότε λίγο χλωμο να το δοκιμάσω , αν και καταλαβαίνω κάποιους που το αγαπάνε, ο matawan το έχει και στη Τζαζζμάστερ του και της πάει πολύ, εγώ προσωπικά δεν έτυχε να είμαι ποτέ πολύ φίλος του, αν και βλέπω τη σύνδεσή του με ένα πράσινο μεταλλιζέ φινίρισμα. ...εδω ο JohnPs έχει μια ΩΡΑΙΑΟΤΑΤΗ strat να μοιραστεί σε φωτό αν θέλει, που δικαιώνει Matawan SF και τον ίδιο! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση