argytar Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 36 minutes ago, Thanoszin said: Αργυρη τι να πω...Μπραβο σου και παλι για την λεπτομερη παρουσιαση και οχι μονο. Ευχαριστώ Θάνο!! Είχα καιρό που ήθελα να φτιάξω μια firebird και τώρα έτυχε από την άσχημη συγκυρία του εγκλεισμού να βγει κάτι θετικό! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Αυτη ασχημη συγκυρια ειναι ταυτοχρονα η "χαρα" του χομπιστα. Πρωτης ταξεως ευκαιρια για οσους ασκους το χομπι τους στο σπιτι. Πολυ ωραια κιθαρα! Ζηλευω! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2020 Απίστευτα πράγματα! Μου φαίνεται τρελό ακόμη και αν το αποτέλεσμα ήταν απλά για να κρεμαστεί στον τοίχο - πόσο μάλλον που θα πρέπει να παίζει ως κανονικό μουσικό όργανο.......... Μπορείς να εκτιμήσεις πόσες ώρες έχεις δαπανήσει ως τώρα για την κατασκευή; Αναμένω με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ενδιαφέρον και το βάψιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 On 4/1/2020 at 9:53 AM, Jet72 said: Απίστευτα πράγματα! Μου φαίνεται τρελό ακόμη και αν το αποτέλεσμα ήταν απλά για να κρεμαστεί στον τοίχο - πόσο μάλλον που θα πρέπει να παίζει ως κανονικό μουσικό όργανο.......... Μπορείς να εκτιμήσεις πόσες ώρες έχεις δαπανήσει ως τώρα για την κατασκευή; Αναμένω με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ενδιαφέρον και το βάψιμο! Σε ευχαριστώ φίλε μου, δε γνωρίζω να σου πω την αλήθεια με συχγωρείς, είναι κάτι που δε με απασχολεί καθόλου γιατί είναι το χόμπυ μου και είναι ώρες ψυχικής ξεκούρασης. Οπότε δεν έχω απάντηση... Έριξα πολύ πρόχειρα το πράσινο νίτρο χτες και βγήκε κάπως έτσι... τι σας λέει; Να δοκιμάσω και μπλε; Έτσι και αλλιώς δεν έκατσε σωστά και πρέπει να τριφτεί. (Η χειρότερή μου) 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, argytar είπε Έριξα πολύ πρόχειρα το πράσινο νίτρο χτες και βγήκε κάπως έτσι... τι σας λέει; Να μη την τρίψεις και να μη δοκιμάσεις σε παρακαλώ την παντοτινή καψούρα British Racing Green και να μην την ποστάρεις εδώ εκτός αν έχεις ξύλα, hardware και όρεξη για μία δεύτερη ίδια, ευχαριστώ θερμά, αν θέλω ταχυπαλμίες υπάρχει και το gsis, δε μου χρειάζεται Noiz. 1 τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, Earendil said: Να μη την τρίψεις και να μη δοκιμάσεις σε παρακαλώ την παντοτινή καψούρα British Racing Green και να μην την ποστάρεις εδώ εκτός αν έχεις ξύλα, hardware και όρεξη για μία δεύτερη ίδια, ευχαριστώ θερμά, αν θέλω ταχυπαλμίες υπάρχει και το gsis, δε μου χρειάζεται Noiz. Hmmm πιο σκούρο δεν είναι αυτό??? Να μια φαηαρμπερντ σε μπριτις ρεησιν γκρην Δεν ξέρω και το μπλε με αρέζει εδώ, τι λέτε? Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2020 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 Ωπα! Νομίζω βρήκα κάτι μεταξύ σεργουντ γκρην και μπριτις ρεησιν για δεστε και πεστε? Κλειδώνει? 5 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 oh yes...το τελευταιο ειναι το πιο ωραιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 7 minutes ago, johnps said: oh yes...το τελευταιο ειναι το πιο ωραιο... Μήπως είσαι κατά τύχη λάτρης του Sherwood Green? Πόσταρε τη στρατ σου! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2020 Εγώ λέω μπλε 1 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση