yannisp Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2020 μια εφαρμογη του thomann για να ακουμε τα πεταλια!!(λογικα ειναι καινουργια) https://www.thomann.de/gr/stompenberg_devices.html?fbclid=IwAR0zrHlK_CQd5KGeHB5_NlJBcy7fOCr7vRPp4gb9WjCpSgi_uHcBJyhq-Lk 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Για καλό το έβαλες ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chug_faster Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2020 Για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται βλακεία. Δηλαδή εδώ δεν ακούς κιθάρα -> πετάλι -> ενισχυτής, ακούς κιθάρα -> ενισχυτής -> μικρόφωνο υπολογιστή -(internet)-> προσωμοίωση(;) πεταλιού -> προσωμοίωση καμπίνας (ο ενισχυτής τι έγινε ρε παιδιά;) -(internet)-> ηχείο υπολογιστή. Αμφιβάλλω ότι μπορεί να σου δώσει καλή ιδέα του πώς ακούγεται το πετάλι από κοντά και η ιδέα να αγοράσω πετάλι βάσει αυτής της δοκιμής μου φαίνεται τουλάχιστον αστεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση