tuxdrum Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα Chris, πριν από κανά 1-2 βδομάδες μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο, βέβαια δεν μου έδωσε ουτε url ούτε τπτ (με το που του είπα: Do i know you m8? λάκισε). Τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλους φίλους μου που ουδεμία σχέση έχουν με το noiz. Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Εχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είναι bots...αυτα που μιλάτε....??Και να μην φταίει το noiz αλλά απλά το ότι δώσατε το mail σας κάπου.... Πάντως αν όντως είναι bot πιάστου τη νκουβέντα και θα γελάσεις πολύ...Σε μια φαση θα αρχίσει να σου λέει ασυναρτησιές.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 κσι εμένα είχε έρθει την ίδια περίοδο και δεν του απάντησα ποτέ αυτού με τα κινέζικα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Βρε παιδιά εντάξει λίγο προσοχή δεν βλάπτει. Εδώ όλοι λένε να μην ανοίγουμε emails και άλλα από άγνωστους (και από γνωστούς ακόμα να τα διπλοελέγχουμε με antivirus) και καθόμαστε και πάμε σε λινκ που μας έστειλαν άγνωστοι μέσω msn.... Δλδ εντάξει κάτι τέτοια είναι τουλάχιστον αφελή! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Πάρτε Mac για να μην έχετε τέτοια προβλήματα...lol (χιούμορ κάνω μην μου τη πέσετε!!!) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Μπα σωστά τα λες. Ή αλλιώς βάλτε linux :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Ετσιιιιι......Ασε το εχω παραμελήσει τώρα τελευταία..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγώ.... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 @boukaw7,Nem000: Μια από τα ίδια καθώς, βαριέμαι το dual boot όταν είναι να φτιάξω κανένα κομματάκι... :) :) :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 I see.....Αντε γινομαστε πολοι σιγα σιγα....Κατι ψιλιάστικα απο το ονομα....Νice.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση